Sport

West Ham vrea să facă istorie în meciul cu FCSB: “Vrem să terminăm cu o victorie”

FCSB o înfruntă West Ham pe Arena Națională în ultima partidă din grupele Conference League. David Moyes vrea să scrie istorie și a avut un mesaj de luptă înaintea meciului.
02.11.2022 | 22:20
West Ham vrea sa faca istorie in meciul cu FCSB Vrem sa terminam cu o victorie
West Ham vrea să scrie istorie în meciul cu FCSB și să se califice cu maxim de puncte în primăvara europenă. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

FCSB a rămas fără șanse matematice la calificare după meciul de la Bruxelles, acolo unde a obținut doar un punct, scor 2-2 cu Anderlecht, deși avea nevoie de victorie. În ultima etapă roș-albaștrii primesc vizita liderului West Ham care încearcă să devină prima echipă cu maxim de puncte în faza grupelor din Conference League.

David Moyes nu o menajează pe FCSB deși West Ham este câștigătoarea grupei: ”Vrem să terminăm cu o victorie”

West Ham a dominat grupa B din Conference League. Cu o valoare a lotului net superioară față de Anderlecht, Silkeborg și FCSB, „ciocănarii” vor să câștige și pe Arena Națională în returul cu formația finanțată de Becali, joi, 3 noiembrie, ora 22:00. În tur, scorul a fost 3-1 pe London Stadium.

ADVERTISEMENT

”Vrem să terminăm grupa cu o victorie pentru fani. Au fost grozavi pe tot parcursul competiţiei şi vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a obţine asta. Cea mai mare prioritate pentru noi este campionatul acum.

Am rezolvat această parte, legată de UEFA Conference League, şi suntem recunoscători pentru suport. Avem un meci important duminică de asemenea”, a declarat David Moyes, la conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB.

ADVERTISEMENT

West Ham va aborda meciul cu FCSB cu mai mulți tineri fotbaliști: ”Am lăsat ‘grosul’ acasă”

David Moyes își permite să menajeze mai mulți dintre jucătorii de bază, astfel tehnicianul scoțian a recunoscut că va veni la București cu mai mulți fotbaliști tineri. Chiar și așa roș-albaștrilor le va fi foarte greu să țină ritmul, mai ales că în cadrul clubului au loc modificări la nivelul antrenorului.

”Cea mai mare motivaţie pentru noi este faptul că am câştigat grupa, şi acum trebuie să o terminăm. Le vom acorda o şansă jucătorilor tineri. Am lăsat ‘grosul’ acasă şi acum abia aşteptăm partida.

ADVERTISEMENT

Sunt mulţi jucători maturi implicaţi care vor să joace, şi să sperăm că vom merge la FCSB şi vom obţine a şasea victorie.

Nu sunt doar jucători tineri în lot, dar avem câţiva care vor evolua în meciul de mâine. Le vom da o oportunitate, pentru că în alte partide nu am avut șansa. Sperăm că putem face asta, dar tot vrem să câştigăm meciul şi să terminăm grupa bine”, a mai spus David Moyes.

ADVERTISEMENT

”Ciocănarii”, față în față cu istoria. West Ham poate deveni prima formație din Conference League care se califică cu maxim de puncte în primăvara europeană

West Ham are maxim de puncte după 5 meciuri în grupa B și cu o victorie pe Arena Națională poate deveni singura echipă din Conference League în cele două sezoane care încheie faza grupelor cu maxim de puncte.

”’Ciocănarii’ au câștigat deja Grupa B, cu victorii în cele cinci meciuri disputate, inclusiv o victorie cu 3-1 înregistrată în fața adversarilor de joi, la data de 8 septembrie.

De atunci, echipa antrenată de David Moyes le-a învins pe Anderlecht și pe Silkeborg, acasă și în deplasare, și a obținut 15 puncte.

Cu încă o victorie, West Ham va scrie istorie, devenind prima echipă din istoria Conference League care câștigă toate meciurile din grupă. De cealaltă parte, FCSB nu are nicio victorie și este eliminată din Conference League”, s-a arătat în comunicatul emis de West Ham pe site-ul oficial.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 4,70 este cota pentru „X” la FCSB – West Ham. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT