Fotbal international

Weston McKennie, gest incredibil în Anglia – SUA 0-0! Ce a putut să facă în timpul meciului. Video

Weston McKennie a comis un gest incredibil în Anglia - SUA 0-0. Imaginile s-au viralizat pe reţelele de socializare, imediat, în întreaga lume.
26.11.2022 | 12:11
Weston McKennie gest incredibil in Anglia  SUA 00 Ce a putut sa faca in timpul meciului Video
Ce gest a făcut Weston McKennie în Anglia - SUA 0-0
ADVERTISEMENT

Anglia şi SUA au oferit un meci anost în Grupa B, terminat la egalitate, scor 0-0. Dacă acţiunea de pe teren a lăsat de dorit, Weston McKennie, unul dintre jucătorii “yankeilor” a ajuns viral pe reţelele de socializare.

Ce gest a făcut Weston McKennie în Anglia – SUA 0-0. A luat la ţintă un fotograf

În minutul 38 al meciului Anglia – SUA 0-0, Weston McKennie se pregătea să bată un out de la margine, însă avea palmele umede şi nu ar fi putut să repună balonul în joc aşa cum şi-ar fi dorit.

ADVERTISEMENT

Cum nu avea niciun prosop prin preajmă, Weston McKennie a improvizat şi a folosit vesta unui fotoreporter, de la marginea terenului, pentru a-şi usca palmele.

Bărbatul l-a privit stingherit pe Weston McKennie, dar l-a lăsat să folosească vestea. Imaginile au devenit imediat virale pe reţelele de socializare, iar unii internauţi l-au criticat pe jucătorul lui Juventus pentru gestul comis, în timp ce alţii doar s-au amuzat.

ADVERTISEMENT

Weston McKennie i-a surprins pe toţi cu look-ul afişat la Campionatul Mondial 2022

Debutant la un Campionat Mondial, Weston McKennie a ieşit în evidenţă încă din startul meciului cu Ţara Galilor, primul al selecţionatei SUA la turneul final din Qatar.

Weston McKennie şi-a vopsit o parte a părului în roşu, alb şi albastru, culorile steagului Statelor Unite ale Americii. Imediat, reţelele de socializare s-au umplut cu imagini care ironizau decizia fotbalistului de 24 de ani.

ADVERTISEMENT

SUA tremură pentru calificarea în optimile de finală de la CM 2022

SUA a început cu două rezultate de egalitate Campionatul Mondial 2022, după 1-1 cu Ţara Galilor şi 0-0 cu Anglia. La finalul etapei a 2-a din Grupa B, selecţionata lui Gregg Berhalter ocupă locul 3.

Pentru a prinde o calificare în optimile de finală de la Campionatul Mondial 2022, selecţionata SUA trebuie să învingă Iranul, într-un meci care se va disputa marţi, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

Anglia este liderul Grupei B, cu 4 puncte, şi va întâlni tot marţi, de la ora 21:00, pe Ţara Galilor. Vicecampioana europeană poate obţine calificarea în optimile de finală cu o remiză, însă victoria i-ar putea garanta locul 1.

ADVERTISEMENT