Life

What’s Up și Exploit, la un pas de bătaie înainte de gala RXF, după ce s-au scuipat. Ce nu s-a văzut în mediul online: „Lăsați-l pe prost!”

Ce s-a întâmplat între What's Up și Exploit înainte și după ce s-au scuipat la conferința RXF? FANATIK are toate amănuntele.
27.09.2022 | 11:28
Whats Up si Exploit la un pas de bataie inainte de gala RXF dupa ce sau scuipat Ce nu sa vazut in mediul online Lasatil pe prost
What's Up și Exploit se luptă în ringul MMA la gala RXF din 27 septembrie
ADVERTISEMENT

Tensiunea a atins cote maxime între Andrei Lupu (Exploit) și What’s Up înainte de confruntarea de azi, 27 septembrie, de la gala RXF. Cei doi cântăreți și-au spus vorbe grele în cadrul ultimei conferințe de presă înainte de meci. În realitate, aceștia nu s-au detestat atât de tare.

What’s Up și Exploit, la un pas de bătaie la conferința dinaintea galei RXF

Marius Ivancea (pe numele din buletin) l-a salutat prietenește înainte de face-off-ul cu Exploit. În fața Teatrului Elisabeta din Capitală, acolo unde s-au întâlnit băieții înainte să își arunce vorbe grele (mai mult de dragul show-ului) cei doi și-au strâns mâna și și-au urat succes.

ADVERTISEMENT

Când au ajuns pe scenă, lucrurile au început să se complice între cei doi. Exploit, destul de calm pe toată durata confruntării verbale, a fost enervat după ce Whatsy (cum îi mai spun prietenii) îl tot întrerupea. Fostul membru al trupei 5Gang i-a arătat semne obscene combatantului său. Marius a reacționat spunându-i că e lipsit de respect.

Totul a culminat la face-off-ul celor doi, când Exploit l-a scuipat pe cântăreț, iar replica la fel de fluidă a venit imediat din partea lui Marius. Cei din echipa lui What’s Up i-au spus în repetate rânduri să se calmeze, oamenii nemaiînțelegând dacă totul a fost de show s-au tensiunea a fost pe bune.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce s-a încheiat confruntarea din cadrul conferinței, Exploit a ”tulit-o”. What’s Up a vrut să se țină după el. A fost oprit de cei aflați în sală, de teamă că lucrurile ar putea degenera. Cântărețul i-a liniștit pe toți spunându-le că nu voia să îi facă nimic. Supărarea lui a fost că Exploit i-a mânjit costumul creat de Adina Buzatu special pentru el.

exploit what s up
Whatsy și Exploit, relație amicală dincolo de show. Cei doi au schimbat câteva vorbe în spatele camerelor de luat vederi și și-au strâns mâinile

Exploit: „Acum a scos din mine acea latură”

„E vorba de respect față de Adina Buzatu, nu de altceva. Lăsați-l pe prost în pace. Și-a făcut numărul, asta e”, a spus What’s Up ceva mai relaxat imediat după momentul tensionat, salutându-i pe oameni.

ADVERTISEMENT

Întrebat de FANATIK ce l-ar scoate din sărite încât să ridice pumnul, având în vedere că a renunțat la calmitatea sa, Exploit a spus că What’s Up a reușit să scoată din el acea latură pe care puțini o cunosc.

„Îi tremură glezna, mă!”, l-a întrerupt Marius pe Exploit în timp ce încerca să răspundă.

ADVERTISEMENT

„Nu știu, sunt un om foarte calm. Acum a scos din mine acea latură, dar până și în luptă sunt destul de calm”, a declarat Exploit pentru FANATIK.

Zănoagă vs. Bobicioiu, cel mai așteptat duel

Dincolo de lupta cu What’s Up, Exploit a spus că și-ar dori foarte tare să intre în ring cu rivalul său de moarte, Selly. Tânărul trapper a mărturisit că ar vrea să îi dea bătaie lui Andrei Șelaru și tuturor celorlalți membri ai bandului din care face parte vloggerul.

Gala RXF are loc astăzi, 27 septembrie, la Romexpo. What’s Up și Exploit nu sunt singurii care se vor lupta în cușca MMA. Cel mai așteptat duel este cel dintre Alex Zănoagă și Alex Bobicioiu, competitori care au luptă reală și în viața de zi cu zi, persoana pe care o au în comun fiind Simina Loica, ex-concurentă la Puterea dragostei.

 

 

 

ADVERTISEMENT