Life

What’s Up, cu un picior în pușcărie. Plângerile pe numele cântărețului se înmulțesc

09.06.2020 | 17:35
Whats Up cu un picior in puscarie Plangerile pe numele cantaretului se inmultesc
What’s Up are un istoric infracțional destul de stufos. Sursa foto: click.ro
ADVERTISEMENT

What’s Up are din ce în ce mai multe probleme cu legea. Comportamentul său recalcitrant nu poate fi stăpânit. După ce și-a snopit iubita în bătaie anul trecut, ajungând în atenția presei și scăpând fără să intre după gratii, artistul a recidivat.

What’s Up, cinci plângeri pe numele său doar ieri

Plângerile pe numele lui Marius Marin Ivancea, pe numele său real, s-au înmulțit în ultima perioadă, scriu cei de la cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Ieri, polițiștii din județul Ilfov au deschis încă un dosar penal pe numele lui Marius, după ce o vecină  din Cernica, acolo unde locuiește muzicianul, a sunat la 112 reclamându-l că și-a agresat vecinul.

Oamenii legii au ajuns la fața locului imediat, iar Marius nu și-a putut stăpâni furia nici în fața acestora, fapt pentru care a primit o amendă de 1.000 de lei pentru tulburarea liniștii publice.

ADVERTISEMENT

Un istoric al agresiunilor care lasă o întrebare: cum de mai e liber cântărețul?

Potrivit cancan.ro,  nu putea vorbi nimeni omenește cu Marius, iar publicul cunoaște foarte bine această fațetă a textierului, căci un comportament similar l-a avut la Exatlon România, show unde i-a șocat pe toți cu modul în care reacționa la conflicte.

Vecinii lui What’s Up ar fi terorizați de artist, iar pe numele acestuia s-ar fi scris nu mai puțij de cinci plângeri, semn că artistul nu are un viitor tocmai bun dacă va continua să facă ce îi taie capul.

ADVERTISEMENT

Marius a intrat în atenția organelor legii anul trecut, înainte de Crăciun, când partenera acestuia a sunat la Poliție să reclame că a fost bătută cu bestialitate de acesta.

În loc să se calmeze, acesta a continuat să se comporte agresiv și l-a mușcat atunci pe unul din polițiștii care au mers după el pentru a da declarații în legătură cu plângerea făcută de iubită.

ADVERTISEMENT

Agresiunea din decembrie 2019 s-a produs în casa iubitei sale de atunci, Alice Badea, profesoară de muzică și violonistă în vârstă de 33 de ani.

Și nu, problemele comportamentale ale lui What’s Up nu au existat doar în relația cu Alice. Cântărețul fusese căsătorit cu Simina, de care s-a despărțit după 9 ani de relație, aceasta nemaisuportând agresivitatea lui.

În urmă cu aproximativ 6 ani, artistul a snopit-o în bătaie pe fosta lui soție în Centrul Vechi al Capitalei. Potrivit celor care au văzut scenele respective, Marius i-ar fi dat cu shaorma în față fostei neveste și i-ar fi aplicat apoi mai mulți pumni și picioare.

E greu de înțeles cum cântărețul continuă să fie liber, fiind deja la a treia abatere și cum a reușit să scape când vorbim în mod evident despre un pericol public real.

ADVERTISEMENT