Life

What’s Up, finul Andrei, umilit de Florin Călinescu! „Să mor dacă am auzit de el”

23.04.2021 | 22:32
Whats Up finul Andrei umilit de Florin Calinescu Sa mor daca am auzit de el
ADVERTISEMENT

What’s Up a fost umilit de Florin Călinescu la „Românii au talent”, care a făcut o remarcă de-a dreptul șocantă la adresa cântărețului și finului Andrei, în același timp. Soția lui Cătălin Măruță a intervenit imediat pentru a-i explica despre cine este vorba. 

Juratul a spus că nu a auzit niciodată de el, lucru care a șocat-o pe colega lui. Replica a venit după apariția pe scenă a unui concurent pe nume Robert Watzarka care, din păcate, nu a trecut în etapa următoare.

ADVERTISEMENT

Nu este prima dată când actorul face o astfel de gafă în show-ul de talente de la Pro TV. În ediția difuzat luni, Florin Călinescu a umilit-o și pe Irina Rimes, tot Andra fiind cea care a încercat să-și „salveze” colegul.

What’s Up, finul Andrei, umilit de Florin Călinescu! „Să mor dacă am auzit de el”

Concurentul care a cântat pe scena de la Pro TV este poreclit „Wattsi”, iar Andra a spus că aș îi spune finului său, artistul What’s Up, atunci când vorbește cu el. Florin Călinescu a crezut că artista se referă la aplicația de mesagerie WhatsApp.

ADVERTISEMENT

„Andra: Ce tare! Aşa îi spunem lui What’s Up/ Florin Călinescu: Când vorbeşti pe What’sApp îi zici Wattsi?/ Andra: Wattsi, ce faci, Wattsi? Aşa îi zicem noi, numele lui de scena e What’s Up. Florin Călinescu: Cui, mă?

Andra: Lui What’s Up, e un artist./ Florin Călinescu: E un artist? Să mor dacă am auzit de el. N-am radio în casă, n-am ce să fac”, a fost dialogul dintre cei doi în ediția din această seară.

ADVERTISEMENT

Florin Călinescu a umilit-o și pe Irina Rimes

Luni seară, o concurentă a urcat pe scena show-ului de talente cu o interăretare a piesei „Nu știi tu să fii bărbat” de Irina Rimes, iar Florin Călinescu i-a spus că nu o ajută această alegere și că nu știe a cui este melodia.

„Știi, te trezești câteodată într-o piață sau cumpărând ceva, sau vorbind cu cineva și nu știi ce cauți acolo. Așa și eu în momentul ăsta, jur. Scumpa mea, piesa e foarte proastă și de asta cred că ești dezavantajată. Nu știu cine o cântă și de ce”, i-a spus Călinescu concurentei respective.

ADVERTISEMENT

„Irina Rimes cântă piesa!”, a sărit Andra în apărarea fostei jurate de la „Vocea României”.

ADVERTISEMENT