Life

What’s Up, implicat într-un scandal. Artistul s-a bătut în plină stradă. Poliția a liniștit apele

08.06.2020 | 22:29
Whats Up implicat intrun scandal Artistul sa batut in plina strada Politia a linistit apele
ADVERTISEMENT

What’s Up, pe numele din buletin, Marius Ivancea, a fost implicat în urmă cu câteva ore într-un scandal, artistul ajungând să se bată în plină stradă cu un vecin care i-a atras atenția că are muzica prea tare. Cântărețul a fost calmat în cele din urmă de părinți, dar și de oamenii legii care au fost sesizați la 112.

What’s Up, din nou în atenția polițiștilor. În ce scandal a fost implicat

Renumitul muzician cunoscut pe numele de scenă What’s Up a intrat din nou în atenția oamenilor legii după ce s-a bătut cu un vecin care venise la ușa casei sale pentru a-l ruga să dea muzica mai încet. Nervos peste măsură, artistul nu a mai ținut cont de absolut nimic, nici măcar de faptul că bărbatul avea un copil în brațe.

ADVERTISEMENT

Cântărețul nu și-a mai putut stăpâni comportamentul violent și a dat frâu liber furiei, în plină stradă, chiar sub ochii oamenilor. Potrivit spynews.ro, What’s Up a fost calmat în cele din urmă de oamenii legii care au fost sesizați prin apel la numărul de urgență 112. Vezi video AICI.

Cântărețul, mama sa și polițiștii
Artistul discută cu oamenii legii în fața casei. Sursa foto: captură video spynews.ro

Ce a făcut artistul la scurt timp după incident

La scurt timp după incident și-au făcut apariția și părinții artistului care au discutat cu el de față cu polițiștii, aceștia intrând în casă, în timp ce What’s Up a plecat de la locul incidentului. Conform sursei citate, tânărul cântăreț s-a îndreptat spre un loc retras unde s-a așezat pentru a se liniști.

ADVERTISEMENT

După numai câteva minute muzicianul se ridică și își aprinde o țigară, vizibil mâhnit de situația în care a ajuns. Mama sa apare după alte câteva minute, femeia fiind mereu alături de el. Cei doi s-au îndreptat în aceeași direcție, în drumul său întâlnindu-se cu câțiva vecini.

Se pare că artistul a ieșit destul de „șifonat” din scandalul pe care l-a iscat în plină stradă. Potrivit imaginilor acesta le arată oamenilor, cel mai probabil vecini de-ai săi, zgârieturile de pe brațe, în timp ce unul dintre bărbați pare că-i face fotografii.

ADVERTISEMENT
Cântărețul se află alături de mama sa pe stradă
What’s Up și mama sa, la scurt timp după incident. Sursa foto: captură video spynews.ro

Cântărețul, al doilea scandal la doar 6 luni distanță

Cântărețul nu este la prima ieșire nervoasă de acest fel, la finalul anului trecut, în luna decembrie, agresând-o fizic și verbal pe iubita sa Alice Badea. 

La momentul respectiv artistul s-a ales cu dosar penal pentru ultraj, agresând și înjurând inclusiv polițiștii care s-au prezentat la ușa sa pentru a verifica cele petrecute.

ADVERTISEMENT

What’s Up a fost plasat sub control judiciar trebuind să se prezinte în fiecare lună la Poliție pentru a face dovada că nu fuge de răspunderea penală.

 

ADVERTISEMENT