Life

What’s Up intră în ring cu unul din ”rivalii” lui Selly! Încă o bătălie între staruri la gala RXF din toamnă

What's Up este cel mai nou nume care a acceptat să împartă pumni în gala RXF din 17 septembrie 2022! Cântărețul se va confrunta cu un fost membru al trupei 5GANG cea care l-a făcut celebru pe Selly.
09.08.2022 | 16:47
Whats Up intra in ring cu unul din rivalii lui Selly Inca o batalie intre staruri la gala RXF din toamna
Whats Up și Exploit se vor bate în gala RXF din septembrie
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat numele celor mai noi nume din cadrul galei RXF, care se anunță cu mare tam-tam în luna septembrie!

What’s Up intră în ringul MMA cu Exploit, fost membru al trupei 5GANG

Încă un mare duel se va da la gala RXF, de data asta între doi cântăreți destul de cunoscuți. Marius Vancea, cunoscut publicului larg sub numele de scenă What’s Up, îl va confrunta un mare rival de-ai lui Selly.

ADVERTISEMENT

Cei doi au acceptat provocarea de a se duela în cadrul mult-așteptatei gale din toamnă. Evenimentul a strâns o serie de personaje cunoscute își vor arăta mușchii în ring!

Adversarul cu care cântărețul se va confrunta este nimeni altul decât trapperul Exploit. Este vorba de creatorul de beat-uri pe care, în urmă cu câțiva ani, vloggerul Selly l-a dat afară din trupa 5GANG.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, cei doi artiști se antrenează din greu pentru meciul vieții lor. Amândoi pornesc de pe picior de egalitate în privința orelor petrecute în sala de antrenamente.

Cei doi au analizat destul de serios oferta de a se bate în ringul MMA. Și, după ce și-au luat toate informațiile cu privire la acest show unde pot încasa pumni serioși, au zis „Da!”.

ADVERTISEMENT

Alte două dueluri anunțate: Bobicioiu vs. Zănoagă, Zannidache vs. CipiRaw

În cadrul galelor RXF de pe 17 septembrie, vor mai exista alte bătălii despre care s-a vorbit destul de mult în ultimele săptămâni. Bărbații din viața Siminei Loica de la Puterea dragostei, Alex Bobicioiu și Alex Zănoagă, își vor obține supremația pe plan sportiv după ce, în viața de zi cu zi, și-au disputat dragostea pentru aceeași femeie!

Un alt duel mult așteptat este cel dintre Zannidache și influencerul CipiRaw, confruntare care s-a lăsat de câteva zile cu amenințări serioase din partea trapperului. Acesta i-a transmis un mesaj dur rivalului său din ringul de luptă, chiar de pe scena Untold, după ce el și fiul lui Cătălin Zmărăndescu l-au înțepat în mediul online, pe Tiktok.

ADVERTISEMENT

Exploit, ieșire controversată din trupa lui Selly

Revenind la meciul dintre Exploit și What’s Up, tânărul cu care Marius Vancea va intra în ring are o istorie de love-hate cu Selly, care îi era prieten și coleg de trupă când făcea parte din 5GANG.

După ieșirea din trupa lui Selly, Exploit s-a împrietenit cu Abi Talent, ba chiar au lansat împreună și o melodie plină de ironii la adresa lui Andrei Șelaru.

„A venit momentul ca 5GANG și Exploit să se despartă și fiecare să meargă pe drumuri diferite. (…) În viața reală, lucrurile nu stau la fel de frumos cum sunt afișate pe internet. Între noi și Exploit a început să apară o distanță. Am început să ne răcim. Am început să avem păreri diferite, direcții diferite”, spunea Selly după ce amândoi au ajuns la concluzia că nu mai pot continua în același proiect.

Pentru Exploit, ieșirea din 5GANG a fost una de bun augur. Acesta are acum o carieră muzicală solo și pregătește noi proiecte. La momentul în care s-a produs despărțirea de 5GANG, s-a speculat că motivul principal care a dus la această ruptură a fost unul de ordin financiar.

„Inițial nu am simțit că neglijez proiectul solo pentru că eram cinci puști care se înțelegeau bine. Tot ce voiau era să creeze chestii mișto. Mă simțeam bine ajutându-i cu beat-uri și idei. Era un feedback constant din ambele părți. Toată lumea era fericită”, spunea Exploit, pentru Vice, după ce a ieșit din 5GANG.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii...
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii de EURO la MÂNĂ
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Euro 2024. Corespondență din Munchen de la Daniel Nanu. Interviu cu Mihai Rusu,...
Euro 2024. Corespondență din Munchen de la Daniel Nanu. Interviu cu Mihai Rusu, vocea de la „Europa Liberă”. (2)
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși