Life

What’s Up, scandal uriaș cu Ruby și cu Shift: “Acum încheiem prietenia, pa!”

What's Up, Ruby și Shift au avut parte de un scandal uriaș. Cei trei și-au spus cuvinte dure și s-au amenințat în cadrul unei emisiuni.
10.12.2022 | 09:50
Whats Up scandal urias cu Ruby si cu Shift Acum incheiem prietenia pa
Scandal uriaș între What's Up, Ruby și Shift. Sursa foto: Capturi Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

What’s Up a avut un scandal uriaș cu bunii săi prieteni, Ruby și Shift. Aceștia și-au adresat replici dure și chiar au amenințat că vor încheia prietenia.

Scandal uriaș între What’s Up, Ruby și Shift. De la ce a început totul

What’s Up, Ruby și Shift au o pasiune comună pentru muzică și se numără printre cei mai apreciați artiști ai momentului, dar sunt și buni prieteni.

ADVERTISEMENT

Cei trei au participat la emisiunea lui Nea Mărin, difuzată la Antena 1, însă au avut parte de un mare scandal.

După ce Ruby și Shift au făcut echipă pentru a rezolva sarcinile, What’s Up s-a simțit singur. De atunci au început tensiunile dintre ei.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a izbucnit în lacrimi, iar Nea Mărin a fost cel care a venit să-l asculte și să-l consoleze. Acesta i-a spus coregrafului că s-a săturat să fie singur atunci când îi este greu.

“Eu sunt un suflet blând, vă ajut pe toți, vă iubesc pe toți, încerc să fie bine, dar nimeni nu e alături de mine. Sunt obosit să nu fie nimeni alături de mine, nu-mi pare rău că m-am enervat.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu mai e bun cu nimeni, sunt sătul, râd toți de bine că eu vorbesc de bine și când dau de greu sunt singur.”, i-a spus artistul lui Nea Mărin, în cadrul emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, de la Antena 1.

Cei trei cântăreți au început să discute și să-și exprime opiniile în legătură cu cearta, iar Ruby a răbufnit și l-a amenințat pe What’s Up că renunță la prietenia cu el.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost foarte deranjată de vorbele pe care le-a spus bunul ei prieten.

“Termină! Nu te mai uita așa la mine că acum încheiem prietenia, pa!… Chiar mereu spunem cât de norocoși suntem că ne avem unul pe altul și împărțim același suflet și e nașpa, m-am enervat.”, a spus cântăreața.

Cum s-a încheiat conflictul dintre cei trei

După ce lucrurile s-au mai liniștit, What’s Up a declarat că nu vrea să renunțe la prietenia lor. Artistul a spus că îi iubește foarte mult pe cei doi și că sunt momente în care problemele de acasă te fac să reacționezi în acest fel.

Cântărețul i-a asigurat pe Ruby și pe Shift că le va fi întotdeauna alături. Acesta a așteptat să se calmeze spiritele pentru a vorbi din nou cu el.

“Oamenii trebuie să înțeleagă că și noi mai avem probleme acasă și uneori o mai luăm razna. Ca să închid subiectul ăsta: sora mea, te iubesc foarte mult. Fratele meu, te iubesc infinit.

Oricând va fi nevoie eu voi fi în preajma voastră, dacă în continuare nu mai vreți să îmi vorbiți, eu vă înțeleg și aștept să vă treacă supărarea.”, a spus What’s Up.

ADVERTISEMENT