ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Facilitate nouă de la WhatsApp! Va destrăma multe cupluri din toată lumea!

WhatsApp va lansa o nouă facilitate care permite utilizatorilor să-şi facă cunoscută locaţia exactă în care se află în momentul vorbirii! Urmează să vedem câţi o vor utiliza! Popularul...
Autor: Filon Stan | 19.10.2017 | 00:00
Facilitate nouă de la WhatsApp! Va destrăma multe cupluri din toată lumea!

WhatsApp va lansa o nouă facilitate care permite utilizatorilor să-şi facă cunoscută locaţia exactă în care se află în momentul vorbirii! Urmează să vedem câţi o vor utiliza! Popularul serviciu intră în rândul aplicaţiilor care oferă ceea ce în termeni de specialitate se numeşte “location sharing” – transmiterea, respectiv vizualizarea poziţiei geografice cu ajutorul GPS-ului şi a conexiunii la internet.

ADVERTISEMENT

Orice utilizator al aplicaţiei va putea să-şi transmită poziţia uneia sau mai multor persoane. Noua facilitate va funcţiona în timp real, iar cei cărora le este transmisă poziţia vor putea să-l urmărească pe o hartă, în timp ce se deplasează, pe cel care a iniţiat această funcţie. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

WhatsApp te urmăreşte şi timp de 8 ore

Transmiterea poziţiei poate fi realizată apăsând butonul de ataşamente şi alegând opţiunea Location, iar apoi Share Live Location. Cel care iniţiază această opţiune poate alege un interval de timp pentru care se face transmiterea în timp real a poziţiei. Poate fi vorba de 15 minute, o oră sau chiar opt ore şi, de asemenea, există posibilitatea opririi în orice moment.

ADVERTISEMENT

Transmiterea poziţiei în timp real este posibilă atât individual, cât şi pentru grupuri. Orice membru al unui grup îşi poate partaja poziţia astfel încât fiecare utilizator să vadă unde se află ceilalţi participanţi şi să transmită în acelaşi timp propria poziţie. Ca orice informaţie trimisă şi primită prin intermediul WhatsApp, partajarea poziţiei geografice este criptată, astfel încât interceptarea acesteia, deşi nu este imposibilă, nu se află nici la îndemâna oricui. Noua funcţie va fi implementată treptat pe parcursul următoarelor săptămâni şi va fi disponibilă atât pe Android, cât şi pe iOS.

utiliza!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!