News

WhatsApp nu va mai funcționa de la 1 iulie pe aceste telefoane. Ce utilizatori sunt afectați

26.06.2019 | 12:15
WhatsApp nu va mai funcționa de la 1 iulie pe aceste telefoane

Aplicația WhatsApp nu va mai funcționa de la 1 iulie pe mai multe tipuri de telefoane mobile! Decizia companiei va afecta foarte mulți oameni care folosesc telefoane mai vechi. Așadar, dacă aveți un telefon mobil cu sistem de operare Windows Phone, cum ar fi vechiul Lumia, nu veți mai putea descărca aplicația WhatsApp sau nu veți mai putea accesa noile actualizări.

WhatsApp nu va mai funcționa de la 1 iulie pe aceste telefoane

Veștile proaste nu se opresc aici pentru utilizatorii de telefoane cu Windows Phone. După data de 31 decembrie 2019, aceștia nu vor mai putea trimite sau primi mesaje pe WhatsApp!

Modificările de la WhatsApp vizează și Google sau Apple. Tot de la 1 iulie 2019, nu vor mai fi acceptați utilizatorii cu iPhone iOS 7 sau telefoane cu Android Gingerbread 2.3.7, versiuni lansate în urmă cu cinci ani. Nu se vor putea crea conturi noi, dar cine are deja instalată aplicația o poate folosi până în februarie 2020, când nu o vor mai putea accesa deloc.

WhatsApp nu va mai funcționa de la 1 iulie pe aceste telefoanev
WhatsApp nu va mai funcționa de la 1 iulie pe aceste telefoane vechi

Utilizatorii de iPhone, afectați și ei de decizia WhatsApp

În acest fel, WhatsApp poate fi folosit oficial pe telefoane Android cu versiunea 4.0.3 sau o versiune ulterioară sau pe iPhone cu iOS 8 sau o versiune ulterioară. De asemenea, aplicația poate fi utilizată pe telefoane cu KaiOS 2.5.1, cum ar fi JioPhone și JioPhone 2.

Așadar, dacă iubiți serviciul WhatsApp, trebuie să renunțați la telefonul dumneavostră vechi sau puteți alege între cele două. Deși este destul de dificil de descărcat toate fotografiile și filmulețele din telefon, dar și numerele de contact, trebuie să o faceți, dacă vă hotrâți să vă cumpărați un telefon mai nou.

Mai mult de 1 miliard de oameni din peste 180 de țări folosesc WhatsApp1 pentru a ține legătura cu prietenii și familia, oricând și oriunde s-ar afla. WhatsApp este gratuit2 și oferă servicii de mesagerie și apelare simple, securizate și de încredere, disponibile pe telefoane din întreaga lume.

WhatsApp a fost fondat de Jan Koum și Brian Acton, după ce au petrecut cumulat 20 de ani la Yahoo. WhatsApp a fost cumpărat de compania Facebook în 2014, pentru suma de 19 miliarde de dolari, dar continuă să funcționeze ca o aplicație separată, cu scopul precis de a crea un serviciu de mesagerie ce funcționează rapid și sigur oriunde în lume.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri