Life

WhatsApp pregătește o schimbare importantă. Toate telefoanele iPhone, dar și cele cu Android vor fi afectate

WhatsApp are în plan o transformare uriașă. Toți utilizatorii de iPhone, dar și cei care folosesc Android vor avea probleme.
19.06.2024 | 23:40
WhatsApp pregateste o schimbare importanta Toate telefoanele iPhone dar si cele cu Android vor fi afectate
WhatsApp are în plan o transformare uriașă. Toți utilizatorii de iPhone, dar și cei care folosesc Android vor avea probleme. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

WhatsApp pregătește o schimbare importantă. Toate telefoanele iPhone, dar și cele cu Android vor fi afectate. Ce se va întâmpla cât de curând cu una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din întreaga lume.

WhatsApp are în plan o transformare uriașă. Toți utilizatorii de iPhone, dar și cei care folosesc Android vor avea probleme

WhatsApp are în plan o transformare uriașă. Toți utilizatorii de iPhone, dar și cei care folosesc Android vor avea probleme. Reprezentanții Meta au anunțat că iau în calcul niște modificări care vor fi utilizate de multe persoane.

ADVERTISEMENT

Compania își dorește să țină pasul cu schimbările care au loc mereu pe piața tehnologiei, dovadă că lucrează constant la funcții noi. Una dintre acestea va avea legătură cu ecranul de verificare a confidențialității.

Toți posesorii aplicației vor putea accesa acest ecran direct, lucru ce va fi disponibil într-o actualizare viitoare. Data nu a fost făcută publică pâmă în prezent. Actualizarea este concepută pentru a ajuta utilizatorii să înțeleagă și să gestioneze mai bine setările de confidențialitate.

ADVERTISEMENT

Mai exact, prin intermediul noului ecran de verificare a confidențialității, utilizatorii de iPhone și Android  vor putea să revizuiască și să ajusteze instant setările de confidențialitate pentru a se asigura că au control absolut asupra persoanelor care le pot vedea informațiile.

Asta înseamnă că odată cu această schimbare importantă oamenii care folosesc WhatsApp vor putea accesa ecranul de verificare a confidențialității oricând doresc, fără a fi nevoie să aștepte afișarea bannerului, așa cum este acum.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, reprezentanții companiei Meta își propun ca utilizatorii de pretutindeni să aibă posibilitatea să-și gestioneze rapid setările de confidențialitate chiar și atunci când funcția de verificare a confidențialității nu este disponibilă.

WhatsApp, schimbări pe bandă rulantă

WhatsApp continuă să facă schimbări pe bandă rulantă pentru că își dorește să rămână în continuare în preferențele utilizatorilor. Compania vrea să fie un lider în domeniul în care activează, dar mai ales al confidențialității.

ADVERTISEMENT

Această nouă funcție joacă un rol important în acest demers pentru că întărește și mai mult această reputație. Aplicația lansată în noiembrie 2009 este gratuită pentru toată lumea, fiind ideală pentru a trimite mesaje, video sau imagini.

ADVERTISEMENT
Tags:
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro...
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro pe lună pentru a trăi: „Prețurile nu sunt foarte diferite în România”
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni...
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni în acest weekend
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte...
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte ca o zeiţă în mijlocul luxului unde se află
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Răsturnare de situație privind tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump! Ce a...
Răsturnare de situație privind tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump! Ce a făcut Thomas Matthew Crooks cu 48 de ore înainte
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Pandișpan cu zmeură și vanilie. Un desert absolut irezistibil
Pandișpan cu zmeură și vanilie. Un desert absolut irezistibil
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte...
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte frumoasă” Cu ce se ocupă în prezent bărbatul