Life

WhatsApp se schimbă. Ce modificări îi așteaptă pe utilizatorii din întreaga lume ai aplicației

WhatsApp pregătește o versiune nouă. Schimbarea de proporții pe care o vor resimți utilizatorii din întreaga lume, inclusiv cei din România.
13.05.2024 | 12:14
WhatsApp se schimba Ce modificari ii asteapta pe utilizatorii din intreaga lume ai aplicatiei
WhatsApp pregătește o versiune nouă pentru utilizatorii din întreaga lume. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

WhatsApp se numără printre aplicațiile care se actualizează frecvent. Pentru a face mult mai plăcută experiența conversațiilor, cât de curând, aplicația folosită de peste 2 miliarde de persoane nu va mai arăta la fel.

WhatsApp se va modifica în curând

Fără doar și poate, WhatsApp și-a câștigat locul în topul preferințelor utilizatorilor. Aplicația deținută de grupul Meta este una dintre cele mai folosite, mai ales atunci când vine vorba de schimbul de mesaje sau de fișiere.

ADVERTISEMENT

Utilizatorii WhatsApp nu au motive să fie nemulțumiți de aplicație, căci aceasta pare că ține constant pasul cu dorințele lor. Dezvoltatorii aplicației au anunțat un nou val de modificări, de data asta, mult mai evidente decât cele precedente.

Cât de curând aplicația nu va mai arăta deloc așa cum știm. WhatsApp este pregătit să renunțe la culoarea care l-a consacrat. De acum încolo, utilizatorii vor putea schimba clasicul verde cu alte nuanțe mult mai plăcute și mai ”comode” ochiului.

ADVERTISEMENT

Nu doar ajustarea culorilor va face parte din noile modificări. În curând, utilizatorii WhatsApp vor avea parte de o nouă interpretare a Dark Mode-ului, deja consacrat pe alte platforme. Modul Întunecat este disponibil și acum în aplicație, doar că, în viitor, va fi mult mai plăcută pentru utilizatori.

Aplicația va îmbunătăți schimbul de mesaje între utilizatori

Așa cum era de așteptat, WhatsApp pune mereu pe primul loc comunitatea de utilizatori, așa că interfața aplicației va fi actualizată. În curând, utilizatorii din întreaga lume vor avea parte de noi ilustrații.

ADVERTISEMENT

Noua versiune de WhatsApp vine la pachet cu fundaluri noi pentru ferestrele de chat, cu animații dinamice și cu pictograme rotunjite. Însă, asta nu este tot.

WhatsApp a simplificat considerabil și modul în care are loc schimbul de mesaje. De acum încolo, utilizatorilor le va fi mult mai simplu să caute anumite mesaje, iar asta datorită filtrelor de căutare avansată.

ADVERTISEMENT

Conversațiile de grup au fost duse și ele la un alt nivel, moderatorilor fiindu-le mult mai ușor să comunice cu membri. De asemenea, de acum încolo, în interiorul conversațiilor de grup pot fi create anumite evenimente sau programări.

Tot la capitolul modificări, WhatsApp va introduce inteligența artificială care va veni în ajutorul utilizatorilor din întreaga lume. De acum încolo, tuturor le va fi mult mai ușor să editeze poze direct din aplicație cu ajutorul soft-ului A.I.

ADVERTISEMENT
Tags: