Sporturi

“Who’s your Valentine, Simona Halep?” Video viral cu fiinţa care i-a topit inima româncei

14.02.2019 | 17:45
Cine este fiinţa care i-a furat inima Simonei Halep? Video viral

Cine este fiinţa care i-a furat inima Simonei Halep? Video viral. Simona Halep se află în acest moment la Doha, turneu de categorie Premier, cu premii totale în valoare de 916,131 de dolari, care se desfăşoară în perioada 11-16 februarie. Chiar dacă este calificată în sferturile de finală, Simona vrea mai mult de la acest turneu şi urmăreşte calificarea în penultimul act al competiţiei.

Chiar şi aşa, fanii româncei nu au uitat că astăzi este Ziua Îndrăgostiţilor şi i-au dedicat jucătoarei lor favorite un material video cu fiinţa care i-a furat inima fostului lider mondial din WTA. Este vorba despre nepoţica ei, Tania, botezată astfel după numele mamei Simonei şi al lui Nicolae. Videoclipul cu pricina a ajuns viral la scurtă vreme de la publicare, iar fanii româncei din toată lumea l-au distribuit în număr cât mai mare. De altfel, micuţa Tania o urmăreşte tot mai mult pe mătuşa ei în competiţii şi preia din gesturile Simonei de pe terenul de tenis.

Nepoţica Simonei, Tania, este cel mai îndrăgit membru al familiei Halep

Tania este fiica fratelui Simonei Halep, Nicolae, cel care a introdus-o de altfel pe Simona în tainele sportului alb, alături de care se juca în copilărie tenis pe un teren improvizat. Simona este mătușă din toamna lui 2016, iar de atunci, micuța sa nepoată este o prezență constantă în postările sale de pe rețelele de socializare. În toamna anului 2019, Tania va împlini trei ani. De altfel, şi Simona Halep îşi sărbătoreşte ziua de naştere tot în toamnă, în septembrie, pe 27.

Până atunci însă, Simona va evolua în sferturile de finală ale turneului din Qatar contra sportivei din Germania, Julia Goerges, locul 16 WTA. În penultimul act, dacă se impune în meciul contra Juliei Goerges, Simona Halep o va întâlni pe sportiva din Ucraina, Elina Svitolina, locul 7 WTA. Ea a trecut în sferturi de Karolina Muchova, scor 6-4, 6-2 la capătul unui meci care a durat o oră şi 24 de minute de joc.

Tags: