Fotbal international

Wilfried Zaha dezvăluie coşmarul trăit la Manchester United. „M-au acuzat că m-am culcat cu fiica antrenorului”

07.06.2020 | 13:22
Wilfried Zaha dezvaluie cosmarul trait la Manchester United Mau acuzat ca mam culcat cu fiica antrenorului
ADVERTISEMENT

Wilfried Zaha, vedeta lui Crystal Palace, a făcut parte, timp de două sezoane, din lotul lui Manchester United, pe vremea când antrenor pe Old Trafford era scoţianul David Moyes.

Wilfried Zaha, despre coşmarul trăit la Manchester United

Asta se întâmpla în perioada 2013-2015, când Zaha sosea la Manchester ca fiind ultima operaţiune de mercato a lui Sir Alex Ferguson înainte de retragere, pentru o sumă astăzi de-a dreptul modică, 15 milioane euro.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, pentru cel care fusese MVP-ul la Crystal Palace a urmat coşmarul timp de două sezoane la Manchester United, odată cu instalarea lui David Moyes ca antrenor.

Confesiunea făcută lui Rio Ferdinand

În două sezoane Wilfried Zaha a îmbrăcat doar de patru ori tricoul alb-roşu, câştigând ca făcând parte din lot, nu din echipă, Supercupa Angliei în 2014, singurul trofeu pe care îl are în carieră până acum, la 27 de ani.

ADVERTISEMENT

Într-un dialog pe reţelele de socializare cu fostul său coleg de echipă pe „Old Trafford”, Rio Ferdinand, Zaha a dezvăluit tot coşmarul trăit.

„Toate problemele mele au fost cauzate de faptul că lumea spunea că m-am culcat cu fiica lui David Moyes, cel care era antrenor atunci la United. Ăsta a fost motivul din cauza căruia nu am jucat.

ADVERTISEMENT

De la club nu mi s-a oferit vreo informație, nimeni nu m-a ajutat în vreun fel. Eram complet singur, departe de familie. Povestea aceasta a rezistat extrem de mult timp, iar unii fani încă cred că este adevărat, dar eu nu am văzut-o vreodată pe fiica lui Moyes.

De la un punct chiar mă întrebam de ce antrenorul nu vine să îmi spună ceva, orice, despre această situație, a fost absurd”, i s-a destăinuit Zaha lui Rio Ferdinand.

ADVERTISEMENT

Are 56 de goluri marcate pentru Crystal Palace

Zaha este un jucător care a început fotbalul la Crystal Palace, echipa pentru care evoluează și în prezent. În afară de actuala echipă și de Manchester United, ivorianul a mai jucat doar pentru Cardiff, în 13 partide, în 2014, când a fost împrumutat de Manchester United. Zaha a adunat 353 de partide în tricoul lui Crystal Palace, pentru care a marcat de 56 de ori și a oferit 70 de assist-uri.

ADVERTISEMENT