Life

Will Smith, condamnat de soția lui pentru reacția de la Oscar! Ce spune Jada Pinkett Smith după ce soțul ei l-a lovit pe Chris Rock

Jada Pinkett Smith a reacționat după ce Will Smith l-a pocnit, pe scena Oscarurilor, pe Chris Rock, soția starului condamnându-l pe actor pentru violența de care a dat dovadă.
10.04.2022 | 09:42
Will Smith condamnat de sotia lui pentru reactia de la Oscar Ce spune Jada Pinkett Smith dupa ce sotul ei la lovit pe Chris Rock
ADVERTISEMENT

Will Smith pare că este atacat din toate părțile după de a reacționat într-un mod cât se poate de violent la ceremonia de decernare a premiilor Oscar. Acolo, într-un moment de furie, după ce Chris Rock i-a ironizat soția care suferă de alopecie, starul filmelor de acțiune a urmat pe scenă și, fără șovăială, l-a plesnit cu sete pe comediantul american.

Ce spune Jada Pinkett Smith după ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock pentru ea

Conform ziarului spaniol ABC, citat de Verdict, Jada Pinkett Smith nu a fost deloc încântată de reacția pe care a avut-o Will Smith în momentul în care era ironizată de Chris Rock. Și, chiar dacă inițial se considera cea vinovată pentru ieșirea furioasă a soțului ei, actrița care suferă de alopecie s-a gândit mai bine și, acum, îl consideră responsabil, în întregime, pe bărbatul care, prin gestul său, ar fi încercat să îi apere onoarea.

ADVERTISEMENT

”S-a lăsat dus de acel moment încins şi a reacţionat în mod exagerat”, ar fi declarat Jada Pinkett Smith unor surse apropiate, citate de publicația spaniolă. Cu toate acestea, explică sursa citată, actrița nu este supărată pe Will Smith pentru că l-a pocnit cu sete pe Chris Rock, ci preciza că și-ar fi dorit să nu existe contactul fizic dintre cei doi bărbați.

”Atât el, cât şi ea, ştiu acest lucru. Amândoi sunt de acord că el a reacţionat într-un mod exagerat”, ar fi declarat o altă sursă pentru publicaţia americană Us Weekly, semn că Will Smith regretă, la rândul lui, faptul că a urcat pe scena de la Oscaruri și pentru că l-a lovit pe Chris Rock.

ADVERTISEMENT

Will Smith are ”interzis” la Oscaruri

După ce a demisionat din Academia Oscarurilor la câteva zile după ce a urcat pe scenă și, în fața a sute de invitați și milioane de telespectatori, l-a pocnit pe Chris Rock, Will Smith se vede pus în fața unor noi sancțiuni.

Astfel, în urmă cu câteva zile, laureatul premiului Oscar din acest an, Will Smith, a fost anunțat că este exclus, pe o perioadă de 10 ani, de la orice eveniment organizat al Academiei, interdicția intrând în vigoare din 8 aprilie 2022.

ADVERTISEMENT

“Consiliul de administrație a decis că, pentru o perioadă de 10 ani, începând cu 8 aprilie 2022, lui Will Smith nu i se va permite să participe la niciun eveniment sau program al Academiei, în persoană sau virtual, inclusiv la premiile Academiei. (…)

Cea de-a 94-a ediție a premiilor Oscar trebuia să fie o celebrare a numeroaselor persoane din comunitatea noastră care au făcut o muncă incredibilă în ultimul an; totuși, acele momente au fost umbrite de comportamentul inacceptabil și dăunător al lui Will Smith”, se spune în comunicatul Academiei de Film.

ADVERTISEMENT

”Accept și respect decizia Academiei”, a fost reacția laconică a lui Will Smith după ce i s-a interzis prezența la Oscaruri până în aprilie 2032.

Will Smith, la un pas să ajungă în arestul Poliției

Will Smith a urcat pe scenă la Oscar 2022, a 94-a ediție a galei, și plesnit pe Chris Rock, după ce comediantul a ironizat-o pe soția sa. Câteva zeci de minute mai târziu, Will Smith urca din nou pe scenaă și, ceremonios, a accept premiul pentru cel mai bun actor. Rolul pentru care a fost premiat este cel făcut în filmul King Richard, cel în care îl joacă pe tatăl surorilor Williams.

Reacția lui Chris Rock, susțineau organizatorii premiilor Oscar, a fost cea care a salvat ceremonia. „Chris a gestionat acel moment cu eleganţă şi calm şi astfel am putut continua spectacolul”, a declarat Will Packer pentru televiziunea ABC.

“M-am dus imediat să mă văd pe cei din conducerea Academiei, care erau acolo, şi am spus: `Chris Rock nu vrea asta. (…) Rock a fost foarte clar că nu vrea să înrăutăţească situaţia`”, a mai spus producătorul, elogiind astfel refuzul lui Chris Rock de a-l preda poliției pe Will Smith, starul riscând, în acel moment, să ajungă după gratii.

ADVERTISEMENT