Life

Will Smith, internat după ce l-a lovit pe Chris Rock la Oscar: “E bătălia carierei lui”

Will Smith, actorul care a fost vedeta premiilor Oscar după ce l-a pălmuit pe Chris Rock, a luat o decizie de ultim moment. Starul american vrea să se trateze.
08.04.2022 | 17:07
Will Smith internat dupa ce la lovit pe Chris Rock la Oscar E batalia carierei lui
Will Smith, decizie după ce l-a pălmuit pe Chris Rock. Starul s-a internat într-o clinică de lux. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a anunțat că a cerut ajutor unor experți pentru a face față stresului acumulat în ultima perioadă. În acest sens celebrul actor va primi tratamentul necesar într-o clinică de lux renumită în rândul celebrităților.

Will Smith, decizie după ce l-a pălmuit pe Chris Rock. Starul s-a internat într-o clinică de lux

Will Smith este de ceva vreme în atenția publică după ce l-a plesnit pe comediantul Chris Rock, la gala premiilor Oscar din 27 martie 2022. Actorul s-a arătat deranjat de gluma făcută de colegul de breaslă pe seama soției sale.

ADVERTISEMENT

Comediantul a făcut o glumă legat de părul ras al soției artistului, Jada Pinkett Smith, care suferă de alopecie. Acum starul american caută modalitatea prin care să treacă mai departe peste incident. Mai exact, Will Smith s-a internat într-o clinică de lux.

Vedeta a pierdut foarte multe contracte după palma dată lui Chris Rock și vrea să facă pace cu propria persoană. Este vorba de o bătălie foarte mare care se dă legat de cariera sa în lumea cinematografică.

ADVERTISEMENT

„Impactul reacției l-a lovit puternic pe Will, așa că va primi ajutor pentru a face față stresului. Aceasta este, fără îndoială, bătălia carierei sale. Va fi o retragere de lux folosită de bogați și faimoși.

El va face pace cu propria persoană și va găsi modalitatea de a merge mai departe”, a explicat o sursă pentru publicația The Sun, notează marca.com.

ADVERTISEMENT

Will Smith, nevoit să plătească pentru incidentul de la Oscar

Incidentul de la premiile Oscar a avut nenumărate repercursiuni asupra lui Will Smith, care și-a dat seama de greșeală și a demisionat de la Academy of Motion Picture Oscars.

„Îmi dau demisia de membru al Academiei de Arte și Științe Cinematografice și voi accepta orice alte consecințe pe care conducerea le consideră adecvate”, a spus Will Smith într-un comunicat, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, organizația a deschis un dosar disciplinar împotriva artistului pentru „contact fizic neadecvat, conduită abuzivă sau amenințătoare și compromiterea integrității Academiei”. Una dintre repercursiunile suportate de actor este și faptul că Netflix și Sony au suspendat producția a două filme.

Este vorba de producțiile Fast and Loose și Băieții Răi 4. De asemenea, e foarte posibil ca Academia să-i retragă premiul pentru cel mai bun actor la Oscar, luat pentru interpretarea sa din pelicula Regele Richard.

Ultima dată când a fost anulat un premiu a fost în 1969, când documentarul Young Americans a câștigat, deși fusese lansat înainte cu doi ani, în 1967.

ADVERTISEMENT