Will Smith, mesaj pentru Nadia Comăneci: „Voiam să vin în România!”

Nadia Comăneci (54 de ani) este iubită şi peste hotare! Şi nu numai de oamenii de rând, ci şi de doi actori foarte cunoscuţi de la Hollywood. Este vorba despre Will Smith (47 de ani) şi Christian Slater (47 de ani) care şi-au arătat admiraţia faţă de gimnasta noastră.

Aceştia au mărturisit că cel mai frumos moment din istoria Jocurilor Olimpice este cel în care a evoluat Nadia Comăneci, la Montreal, în 1976, acolo unde românca a obţinut primul 10 din istoria gimnasticii.

„Nadia Comăneci! Cred că la Olimpiada din 1976...Îmi doream foarte tare să ajung în România! Spuneam că au nevoide mine acolo şi că vreau neapărat să fiu în acea echipă. A fost cea mai frumoasă exerienţă de la Jocurile Olimpice. Mi-a rămas întipărită în minte”, a mărturisit Will Smith.

Şi Christian Slater o admiră foarte tare pe Nadia Comăneci: „A fost una dintre primele mele experienţe olimpice. Simţeam pasiunea şi entuziasmul!”.

Nadia a fost extrem de încântată de mesajele celor doi actori: „L-am cunoscut pe Will Smith. Nu e niciodată prea târziu să vină în România. Îl voi invita personal data viitoare când mă întâlnesc cu el”.

sursa: click.ro