Fotbal international

Will Smith, Nicky Jam și Era Istrefi vor interpreta imnul oficial al Cupei Mondiale

22.05.2018 | 14:46
Will Smith Nicky Jam si Era Istrefi vor interpreta imnul oficial al Cupei Mondiale

Solistul Will Smith va interpreta imnul oficial al Cupei Mondiale din Rusia, alături de Nicky Jam şi de cântăreaţa Era Istrefi, originară din Kosovo, a anunțat site-ul billboard.com.

Anunţul a fost publicat iniţial de Vibe şi de staţia de radio columbiană W Radio şi ulterior informaţia a fost confirmată de Billboard, care citează surse apropiate proiectului. Anterior, Vibe a anunţat că DJ Nelson, Will Smith şi Nicky Jam lucrează la această melodie. Vibe a mai scris că va participa şi Istrefi.

Will Smith și Nicky Jam au finalizat la Budapesta imnul oficial al Cupei Mondiale

Melodia, produsă de Diplo, va fi interpretată la finala Cupei Mondiale, care va fi urmărită de un total estimat la două miliarde de spectatori. Între imnurile oficiale din anii trecuţi se numără ”Waka Waka”, al cântăreţei Shakira, şi ”The Cup of Life”, al lui Ricky Martin.

Potrivit unui interviu cu managerul lui Nicky Jam, Juan Diego Medina, care a fost difuzat de W Radio, Nicky Jam şi Will Smith s-au aflat în Budapesta pentru a finaliza înregistrarea melodiei ce va fi imnul oficial al Cupei Mondiale și care ar urma să fie lansată vineri.

Cupa Mondială din acest an se va desfăşura în Rusia, în perioada 14 iunie – 15 iulie.

Federația Internațională de Fotbal a decis la 2 decembrie 2010 ca ediția cu numărul 21 a turneului final din Rusia să fie găzduită în 11 orașe și 12 stadioane.

Marile favorite ale competiției sunt Brazilia și Spania. Conform unui studiu realizat de “Fundacion Getulio Vargas”, naţionala antrenată de Julen Lopetegui, are şansa a doua să câştige Campionatul Mondial, cu un procent de 13,5%. De partea cealaltă, şansele ca Brazilia lui Neymar să pună mâna pe cel de-al şaselea titlu de campioană mondială sunt mai mari, 21%.