Life

Will Smith nu și-a cerut scuze personal de la Chris Rock pentru palma de la Oscar. Se află acum într-o călătorie spirituală

Will Smith nu și-a cerut scuze personal de la Chris Rock nici până în acest moment, la o lună de la incidentul de la Gala Premiilor Oscar. Actorul se află acum într-o călătorie spirituală.
26.04.2022 | 19:14
Will Smith nu sia cerut scuze personal de la Chris Rock pentru palma de la Oscar Se afla acum intro calatorie spirituala
Will Smith nu i-a cerut scuze personal lui Chris Rock. Foto: Hepta/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În timp ce Will Smith s-ar afla în prezent într-un tur spiritual al Indiei, colegii de breaslă îl critică pentru faptul că încă nu l-a contactat pe Chris Rock și nu i-a cerut scuze personal pentru palma de la Oscar.

Will Smith nu l-a contactat pe Chris Rock și nu i-a cerut scuze pentru ieșirea violentă de la Premiile Oscar

Mulți oameni de la Hollywood sunt reticenți în privința călătoriei spirituale a lui Will Smith, scrie Page Six.  Actorul susține că aceasta îl ajută să-și îndeplinească jurământul conform căruia nu va mai lăsa niciodată violența să depășească rațiunea.

ADVERTISEMENT

O sursă a declarat pentru publicația citată că vacanța lui Smith în India, pentru meditație și yoga, pare ridicolă, având în vedere că nu și-a cerut scuze personal singurei persoane pe care a atacat-o în fața a milioane de oameni.

„Nicio cantitate de ‘Namastes’ nu va compensa asta”, a spus persoana respectivă.

Conform People.com, Will Smith a fost văzut pentru prima dată după ce l-a lovit pe Chris Rock la Gala Premiilor Oscar 2022. Actorul din King Richard a pozat alături de fani și a oferit autografe în Mumbai.

ADVERTISEMENT

Mama lui Chris Rock a reacționat după ce Will Smith i-a lovit fiul în fața a milioane de oameni

Rose Rock a dezvăluit că inițial a fost convinsă că palma pe care fiul său a primit-o la gala Oscar din acest an făcea parte dintr-un moment regizat.

Într-un interviu acordat recent, mama lui Chris Rock a declarat că s-a simțit și ea rănită atunci când comediantul a fost lovit.

ADVERTISEMENT

„Când l-a pălmuit pe Chris, ne-a pălmuit de fapt pe toți. Chiar și pe mine m-a pălmuit. Pentru că atunci când îmi rănești copilul, mă rănești pe mine.

Nimeni nu i-a auzit discursul. Nimeni nu a putut să fie atentă la discurs pentru că toți se întrebau ‘Ce s-a întâmplat?’”, a declarat mama lui Chris Rock.

ADVERTISEMENT