Life

Will Smith, provocat la un meci de box de fratele lui Chris Rock, după incidentul de la premiile Oscar 2022: „L-aș putea doborî”

Will Smith a fost provocat la un meci de box de fratele lui Chris Rock, Kenny, după palma dată de actor comediantului pe scenă, la gala premiilor Oscar 2022.
14.04.2022 | 19:19
Will Smith provocat la un meci de box de fratele lui Chris Rock dupa incidentul de la premiile Oscar 2022 Las putea dobori
Will Smith, provocat la un meci de box de fratele lui Chris Rock. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Kenny, fratele mai mic al lui Chris Rock, vrea să-l învingă pe Will Smith la un meci de box după ce acesta i-a dat o palmă comediantului la gala premiilor Oscar 2022.

Will Smith, provocat la un meci de box de fratele lui Chris Rock

Kenny Rock (42 de ani) vrea să se răzbune pe Will Smith (53 de ani), după ce acesta din urmă l-a pălmuit pe fratele său în cadrul ceremoniei premiilor Oscar 2022. 

ADVERTISEMENT

Fratele lui Chris Rock a fost revoltat după incidentul petrecut la gală, așa că i-a lansat o provocare renumitului actor. Inițial, acesta a fost întrebat dacă se gândește la o luptă între comediant și Will Smith.

„Nu, nu ar trebui (n.r. să se lupte Chris Rock și Will Smith). Dar eu ar trebui să intru în ring cu Will Smith.”, a transmis Kenny, potrivit news.com.au.

ADVERTISEMENT

Kenny Rock a dezvăluit că a obținut dreptul de a lupta în ringul de box, dar încă nu are un oponent, motiv pentru care s-a gândit ca primul său meci să fie cu Will Smith, convins că l-ar putea învinge. Fratele lui Chris Rock nu este boxer profesionist, ci actor și entertainer.

„Ar trebui să urc în ring cu Will Smith. L-aș putea doborî. Voi lăsa mâinile să vorbească”, a adăugat acesta.

ADVERTISEMENT

În plus, Kenny nu este convins că fratele său a acceptat scuzele lui Will Smith după ce l-a lovit chiar pe scenă, iar incidentul a zguduit întreaga lume a showbiz-ului.

Will Smith, interzis la Oscar pentru următorii 10 ani

După ce l-a pălmuit pe Chris Rock în timpul celei de-a 94-a ediții a Premiilor Academiei, Will Smith a fost sancționat. Actorul nu va mai putea participa la gala Oscar pentru următorii 10 ani.

ADVERTISEMENT

„Consiliul de administrație a decis că, pentru o perioadă de 10 ani, începând cu 8 aprilie 2022, lui Will Smith nu i se va permite să participe la niciun eveniment sau program al Academiei, în persoană sau virtual, inclusiv la premiile Academiei.

Cea de-a 94-a ediție a premiilor Oscar trebuia să fie o celebrare a numeroaselor persoane din comunitatea noastră care au făcut o muncă incredibilă în ultimul an; totuși, acele momente au fost umbrite de comportamentul inacceptabil și dăunător al lui Will Smith.”, se arată în comunicatul Academiei.

Will Smith a reacționat la scurt timp după ce a fost sancționat pentru gestul său de la gala Oscar. „Accept şi respect decizia Academiei.”, a fost răspunsul său.

Cu toate acestea, Kenny Rock nu este convins că Academia își va menține decizia pentru următorii 10 ani. Actorul crede că incidentul va fi uitat mult mai curând.

„Vom vedea dacă va primi această interdicție de 10 ani. După trei ani, ei ar putea considera că noi am uitat și să-l aducă înapoi. Trebuie să ne asigurăm că acești oameni fac ceea ce spun că vor face.”, a mai spus Kenny Rock.

La câteva zile după incident, Will Smith a demisionat din Academia Oscarurilor și a renunțat la statutul de membru al Academiei de Arte și Științe Cinematografice.

ADVERTISEMENT