Life

Will Smith, ținta glumelor după momentul violent de la Oscar 2022. Cele mai bune meme cu el și Chris Rock

Will Smith este ținta glumelor pe rețelele de socializare după ce l-a lovit pe Chris Rock pe scena premiilor Oscar, unde a fost apreciat pentru rolul din producția „The Power of The Dog”.
28.03.2022 | 11:32
Will Smith tinta glumelor dupa momentul violent de la Oscar 2022 Cele mai bune meme cu el si Chris Rock
Will Smith și Chris Rock, în vizorul fanilor după momentul de la Oscar. Ce meme-uri au creat internauții. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actorul în vârstă de 57 de ani, pe numele său complet Willard Carroll Smith Jr., a ajuns în vizorul fanilor după momentul violent de la Oscar 2022, care s-a desfășurat în cursul serii de duminică, 27 martie. Internauții au creat mai multe meme-uri.

Will Smith și Chris Rock, în vizorul fanilor după momentul de la Oscar. Ce meme-uri au creat internauții

Will Smith a fost protagonistul unei scene neplăcute în timpul decernării Premiilor Oscar, unde l-a lovit pe Chris Rock pentru că a făcut o glumă neașteptată despre soția sa, Jada, care s-a luptat cu alopecia o perioadă îndelungată.

ADVERTISEMENT

Momentul a devenit viral imediat după încheierea evenimentului, dovadă că în prezent circulă în mediul online foarte multe meme-uri cu cei doi actori.

Scena dintre Will Smith și Chris Rock este descrisă atât de o agenție de turism, dar și prin prisma unei discuții dintre un copil și părinții săi.

ADVERTISEMENT

„Când gluma este atât de bună încât îți mută fața”, este descrierea care apare pe Instagram la unul dintre meme-urile create după incidentul dintre vedetele americane.

Will Smith și Chris Rock, meme Oscar
Will Smith și Chris Rock, meme-uri Oscar 2022. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Will Smith, deranjat de gluma făcut de Chris Rock, la Oscar 2022

„Jada Pinkett-Smith abia aştept să văd G.I. Jane II”, a spus Chris Rock, făcând aluzie la faptul că soţia lui Will Smith este tunsă la zero.

ADVERTISEMENT

„Nu pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită”, a strigat Will Smith din sală, după care a urcat pe scenă şi l-a pălmuit pe actorul care prezenta Oscarul pentru „cel mai bun documentar”.

Jada Pinkett Smith, în vârstă de 50 de ani, apare în public cu capul complet ras încă de anul trecut. Vedeta a anunțat că suferă de o afecțiune care cauzează căderea părului.

ADVERTISEMENT

„Tocmai m-am așezat și a trebuit să-mi pun băutura jos”, a fost reacția Serenei Williams, pe Twitter, după evenimentul care l-a avut în prim-plan pe Will Smith la decernarea premiilor Oscar 2022.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 9GAG: Go Fun The World (@9gag)

ADVERTISEMENT