Fotbal intern

Transferul de la FCSB care îi uneşte pe Dică şi pe Şumudică! “I-am zis”

William de Amorim are liber la transferul la Kayserispor. Jucătorul brazilian adus de la Astra este pe lista neagră la FCSB şi nu a mai prins lotul lui Nicolae Dică în acest sezon. Iniţial,...
05.10.2017 | 13:44
Transferul de la FCSB care ii uneste pe Dica si pe Sumudica Iam zis
ADVERTISEMENT

William de Amorim are liber la transferul la Kayserispor. Jucătorul brazilian adus de la Astra este pe lista neagră la FCSB şi nu a mai prins lotul lui Nicolae Dică în acest sezon. Iniţial, fotbalistul trebuia să fie obiectul unui transfer în Cirpu, la Apoel Nicosia, însă până la urmă afacerea a căzut, Gigi Becali nefiind mulţumit de oferta ciprioţilor. Acum, Amorim este dorit de Marius Şumudică, iar tehnicianul FCSB îi da liber la transfer.

“Când s-a pus problema să plece în Cipru, am spus că ar fi bine să joace mai mult, pentru că la noi era foarte greu să joace meci de meci. I-am spus şi lui. M-aş bucura pentru el să ajungă în iarnă în Turcia, e un campionat foarte puternic“, a spus Nicolae Dică la o televiziune de sport când a fost întrebat despre plecarea lui de Amorim în Turcia.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

William de Amorim, febleţea lui Şumudică

Şumudică afirmase că şi-ar dori să-l transfere pe mijlocaşul brazilian alături de care a câştigat campionatul la Astra Giurgiu. Tehnicianul român l-a mai adus la Kayserispor pe Fernando Boldrin de la FCSB, un alt brazilian pe care l-a avut sub comandă la Astra şi la Concordia Chiajna. În plus, Şumi i-a mai luat din Liga 1 Betano pe Silviu Lung şi pe Cristian Săpunaru.

“Mi l-aş dori pe De Amorim. Eu sunt dezamăgit de ce i se întâmplă la FCSB. El are valoare, pentru mine poate juca la un nivel înalt. Îl cunosc foarte bine, ştiu ceea ce poate. El face diferenţa într-un duel unu contra unu”,  fusese declaraţia lui Marius Şumudică despre William de Amorim când a vorbit despre dorinţa lui de a-l transfera în Turcia.

ADVERTISEMENT