Life

Wilmark, planuri mărețe pentru Imperiul Leilor. Pe cine vrea să impresioneze: “Deja am pus ochii pe el”

03.03.2021 | 14:14
Wilmark planuri marete pentru Imperiul Leilor Pe cine vrea sa impresioneze Deja am pus ochii pe el
ADVERTISEMENT

Wilmark revine la PRO TV, iar de această dată va fi vorba despre participarea cunoscutului coregraf la Imperiul Leilor. Columbianul care făcea cândva furori la “Dansez pentru tine” a dispărut, de câțiva ani, din lumina reflectoarelor și a încercat să se axeze pe propria școală de dans.

Artistul va putea fi urmărit de către telespectatori în seara de miercuri, 3 martie, în cadrul competiției “Imperiul Leilor”, în care va încerca să obțină o sponsorizare deloc de neglijat. În sezonul actual este pusă în joc suma record de 1 milion de euro, pe care cei din juriul o vor oferi celei mai bune afaceri.

ADVERTISEMENT

Prezent în cadrul ediției din această dimineață de la Vorbește Lumea, coregraful de origine columbiană le-a povestit Lorei și lui Cove că își dorește foarte tare să obțină această investiție pentru școala lui de dans. Wilmark a mai adăugat că perioada de pandemie i-a dat serios planurile peste cap și că a fost nevoit să găsească alte soluții.

Wilmark, detalii despre participarea la Imperiul Leilor, de pe PRO TV

Wilmark nu a venit singur în studioul de filmare de la PRO TV. Vedeta de 43 de ani a dorit să le ofere telespectatorilor și o mostră din cea mai nouă coregrafie pregătită.

ADVERTISEMENT

În acest sens, a venit însoțit de câțiva dintre componenții școlii sale de dans. Aceștia au făcut show total, iar dansatoarele au purtat costumații inedite, având ca accesorii coșuri de fructe pe cap, în momentul inedit în stil latino.

Wilmark, sau “Micuțul Will”, cum mai era acesta cunoscut când făcea parte din juriul de la “Dansez pentru tine”, a fost vizibil emoționat de această participare avută și i-a făcut pe cei din public foarte curioși în legătură cu ideile sale de afaceri.

ADVERTISEMENT
Wilmark, planuri mărețe pentru Imperiul Leilor. Pe cine vrea să impresioneze Deja am pus ochii pe el
Ediția din Imperiul Leilor în care va fi prezent Wilmark va fi transmisă miercuri, de la 20:30 (sursă foto: captură)

Mai este cunoscut că fostul coregraf de la “Dansez pentru tine” a fost nevoit să își închidă activitatea școlii sale de dans, pe perioada pandemiei. Chit că și-a mutat activitatea în mediul online, la fel ca multe vedete de la noi, finanțele sale tot au fost foarte serios afectate.

Tocmai de aceea, Wilmark a decis să își încerce norocul în momentul de față și va reveni la PRO TV. Însă, în aceasta seară de miercuri, acesta va putea fi urmărit drept concurent de la Imperiul Leilor, emisiunea dedicată finanțelor de pe acest post de televiziune, unde cândva făcea furori.

ADVERTISEMENT

“Am avut o discuție cu partenerul meu, noi de știam de multă vreme din Columbia. Am dorit să înființez o platformă de dans internațională, dar la cum sunt condițiile acum vom face altfel. Mi-am dedicat mulți ani dansului latino. (…) Dansez de mai bine de 30 de ani.

 

Publicată de Wilmark Dance Academy pe Marţi, 2 martie 2021

Mi-am dedicat viaţa dezvoltării comunităţii latino din România, m-am implicat foarte mult. Propunerea mea va fi cea de 10% din afacere. (…) Deja am pus ochii pe un Leu, ce aș dori să mă sponsorizeze, dar nu vă pot spune mai multe acum. Este vorba și de investiția aceasta uriașă pusă în joc, de un milion de euro. Veți vedea totul diseară”, a povestit Wilmark, la Vorbește Lumea.

ADVERTISEMENT