ADVERTISEMENT
Carousel hot news

AMENINŢĂRI înainte de meci: “Vin după tine! Îţi OMOR familia!”

Scene de necrezut la unul dintre cele mai prestigioase turnee din lume, Wimbledon. Jucătoarea din Cehia, Barbora Strycova a fost ameninţată cu moartea de un individ care are profilul unui parior...
Autor: Marian Popovici | 06.07.2017 | 12:34
AMENINŢĂRI înainte de meci:

Scene de necrezut la unul dintre cele mai prestigioase turnee din lume, Wimbledon. Jucătoarea din Cehia, Barbora Strycova a fost ameninţată cu moartea de un individ care are profilul unui parior obsedat. Incidentul s-a petrecut în timp ce jucătoarea se îndrepta spre terenul pe care evolua în primul tur al turneului londonez.

ADVERTISEMENT

Barbora Strycova, jucătoarea 22 a turneului a fost acostată de un individ care a strigat: “Dacă nu câştigi, vin după tine! Şi îţi voi omorâ toată familia, nu mai prinzi Crăciunul! Am pariat o mulţime de bani pe tine”Toate acestea în complexul de la All England Club, în care paza este foarte strictă.

Wimbledon.“Mi-au fost adresate cuvinte dezgustătoare”

Strycova a câştigat meciul din primul tur, 6-3, 6-3 în faţa Veronicăi Cepede din Paraguay. Sportiva a raportat incidentul, iar organizatorii au deschis o anchetă. Într-o conferinţă de presă, Strycova a povestit întâmplarea: Am intrat pe teren foarte stresată! Acel om purta un tricou verde, avea barbă şi era tuns scurt. Nu vreau să mă plâng, dar trec printr-o situaţie foarte neplăcută! Mi-au fost adresate nişte cuvinte dezgustătoare” 

ADVERTISEMENT

Sportiva din Cehia a pierdut în turul secund Naomi Osaka, scor 1-6, 6-0, 4-6. Cea mai bună clasare a Barborei Strycova a fost locul 16 în clasamentul WTA.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!