Winmasters sparge barierele cu bonusul perfect de bun venit – 100% până la 1000RON!

Claudiu Melinte   
in Pariuri sportive
19/07/2016, 17:20
Winmasters sparge barierele cu bonusul perfect de bun venit – 100% până la 1000RON!

Luni, pe 11 iulie, winmasters a lansat noul bonus noii clienţi: 100% până la 1000 RON pentru pariuri sportive! winmasters doreşte să întâmpine clienţii noi cu un bonus extraordinar, bonusul perfect pentru a începe aventura în lumea pariurilor sportive..

Bonusul winmasters este unul dintre cele mai mari bonusuri oferite în România, un bonus uşor de obţinut şi fără clauze ascunse, creat sub deviza transparenţei. Bonusul de 1000RON reprezintă doar o mică din numeroasele bonusuri pe care winmasters le oferă clienţilor săi, numărul de promoţii şi oportunităţi de câştig fiind într-o creştere constantă!

Bonusul winmasters poate fi rulat pe toate evenimentele sportive, inclusiv pe cele cu marja 0% –  meciuri care oferă cele mai bune cote posibile şi se află în topul preferinţelor pariorilor.

Bonusul va fi valabil pentru o perioadă limitată pe winmasters.com http://bit.do/wm1000RON!

* Profită acum de oportunitatea de a-ţi încărca propriul cont cu până la 1.000 de RON! Depozitează, iar noi îţi dublăm banii!

Despre winmasters:

winmasters este o arenă internaţională de gaming, care aduce, în online, pariuri sportive, cazinou, poker şi jocuri, în cel mai prietenos şi incitant mediu. winmasters este un brand de gaming care a fost dezvoltat în concordanţă cu nevoile jucătorilor. winmasters oferă o platformă receptivă şi orientată către clienţi, unde utilizatorii pot personaliza interfaţa, ca să se asigure că au acces instant către cele mai importante informaţii pentru ei. Compania a fost dezvoltată de către o echipă cu profunde cunoştinţe şi experienţă îndelungată în industria de gaming, oferindu-le utilizatorilor cea mai bună experienţă de jocuri de noroc în online.

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 5-1! Hattrick realizat de Aguero

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×