Sport

Wisla Plock-Dinamo 26-26 în grupele Ligii Campionilor la handbal masculin. ”Câinii” rămân neînvinși

20.10.2019 | 18:37
Wisla PlockDinamo 2626 in grupele Ligii Campionilor la handbal masculin Cainii raman neinvinsi
ADVERTISEMENT

Meciul Wisla Plock – Dinamo are loc duminică, 20 octombrie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul etapei a cincea din grupa preliminară D a Champions League. După primele patru runde, cei din Ștefan cel Mare sunt pe primul loc, având trei victorii și un egal în Elveția, la Schaffhausen. Polonezii ocupă poziția a treia, cu patru puncte, două succese acasă și două eșecuri afară.


UPDATE, 20 octombrie, ora 18:38 / Dinamo a remizat în deplasare cu Wisla Plock, scor 26-26, și rămâne neînvinsă în Grupa D a Ligii Campionilor. Elevii lui Cosntantin Ștefan au ratat de puțin o nou victorie magistrală, după ce au condus constat în partea secundă a întâlnirii, uneori și la două goluri diferență. ”Câinii” se află pe primul loc la jumătatea competiției și au mari șanse să meargă mai departe.

ADVERTISEMENT


UPDATE, 20 octombrie, ora 17:39 / La pauza meciului din Polonia, Dinamo este condusă la un gol diferență, scor 12-13.


Wisla Plock – Dinamo Live Stream Online Digi Sport, Telekom Sport și Look TV

Partida Wisla Plock – Dinamo se joacă duminică, 20 octombrie, de la ora 17:00 în Palatul Sporturilor din Plock și va fi transmisă în direct de către toate cele trei canale de sport: Digi Sport, Telekom Sport și Look TV. Aveți și opțiunea de a poposi pe site-ul FANATIK. RO, unde puteți vedea jocul în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Dinamo a avut un parcurs excelent până acum și a crescut de la meci la meci. A început cu un egal în Elveția, unde atât Kadetten cât și alb-roșii au ratat mari ocazii de a câștiga în ultimul minut. A continuat cu două succese acasă în fața echipelor nordice (iată că la handbal se poate, spre deosebire de fotbal!), suedezii de la Kristianstad și danezii de la GOG Gudme, capitulând pe rând în sala Dinamo. Iar succesul fantastic, la zece goluri, din ultima etapă pe terenul rușilor de la Chekhovskye Medvedi, arată că anul acesta Dinamo are gânduri mari în Europa.

Wisla Plock – Dinamo. Parcurs excelent pentru campioana României: trei victorii și un egal

Wisla are doar cinci polonezi din 20 de jucători

Echipa lui Constantin Ștefan a făcut primul duș rece în campionat, fiind învinsă în ultima secundă, oarecum neașteptat, în eternul derby de către Steaua. A fost primul eșec stagional campionat-Liga Campionilor și dulăii sunt deciși să nu biseze negativ în Polonia, acolo unde adversarul are calitate mare.

ADVERTISEMENT
Wisla Plock – Dinamo. Polonezii au două victorii acasă în meciurile jucate și au bătut Dinamo la Plock sezonul trecut cu 29-28

Wisla, echipă pregătită de spaniolul Xavi Sabate, are mulți jucători străini valoroși în lot, mai corect spus din cei 20 de jucători din lot 15 nu sunt polonezi. Cele două echipe s-au întâlnit și sezonul trecut în grupe. Au câștigat polonezii acasă, dramatic, 29-28, iar la București Dinamo s-a impus cu 24-21. La pariuri Wisla are cotă 1,40, față de 3,90 Dinamo, semn că e mare favorită.