Life

Wizz Air a făcut anunțul momentului pentru români. Oferta pentru zboruri ieftine e valabilă doar astăzi

Wizz Air are o veste importantă pentru toți călătorii din România. Campania pentru zboruri cu prețuri mici e accesibilă doar azi.
21.05.2024 | 13:26
Wizz Air a facut anuntul momentului pentru romani Oferta pentru zboruri ieftine e valabila doar astazi
Wizz Air are o veste importantă pentru toți călătorii din România. Campania pentru zboruri cu prețuri mici e accesibilă doar azi. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Wizz Air a făcut anunțul momentului pentru români. Oferta pentru zboruri ieftine e valabilă doar astăzi. Compania aeriană maghiară low-cost a sărbătorit 20 de ani de activitate, ocazie cu care are numeroase surprize.

Wizz Air are o veste importantă pentru toți călătorii din România. Campania pentru zboruri cu prețuri mici e accesibilă doar azi

Wizz Air are o veste importantă pentru toți călătorii din România. Campania pentru zboruri cu prețuri mici e accesibilă doar azi. Mai exact, biletele au un cost mult mai avantajos decât până acum și de care sigur, vor profita multe persoane.

ADVERTISEMENT

Firma a împlinit 20 de ani de la prima călătorie, motiv pentru care a transmis că oamenii se pot bucura de 20% reducere la toate zborurile. Din fericire, biletele de avion nu trebuie să aibă o dată anume, românii putându-și plănui vacanța după bunul plac.

„Au trecut două decenii de când primul nostru zbor a decolat de la Katowice către Londra Luton și de atunci am transportat aproape 400 de milioane de pasageri. Pentru a sărbători 20 de ani de conexiuni reale, oferim 20% REDUCERE la toate zborurile.

ADVERTISEMENT

Nu există limite privind datele de călătorie, astfel încât să vă puteți planifica voiajurile oricând vă convine”, este anunțul făcut de Wizz Air într-un comunicat trimis clienților pe e-mail. Compania a pregătit și alte surprize.

Wizz Air, recompense pentru călătorii români

Mai mult, românii au șansa de a câștiga și călătorii ”pentru o viață întreagă”. De această dată premiul de la Wizz Air se ridică la limita a 20.000 de euro. Pentru a beneficia de acesta este nevoie de o înscriere a biletului cumpărat.

ADVERTISEMENT

Așadar, se trimite codul de rezervare și numele pe pagina de concurs dedicată aniversării. Oferta este valabilă în perioada 19 – 21 mai 2024, ora 23:59. Compania a transportat în cei 20 de ani de activitate aproximativ 400 de milioane de pasageri.

Anunțul a fost făcut de József Váradi, CEO-ul Wizz Air, care a ținut să sublinieze că este vorba de un factor de încărcare de 90,3% (de la 90,9%), în scădere cu 0,3%, dar mai mare cu 19% pe o perioadă de 12 luni.

ADVERTISEMENT

„Data de 19 mai 2004 a fost un moment important pentru Wizz Air. În ziua primului zbor echipa se pregătea cu entuziasm pentru decolarea inaugurală, programată pentru ora 06:00. La ora 05:30 CEO-ul încă nu se afla acolo.

Se pare că acesta a dormit prea mult și a fost trezit brusc de către directorul de operațiuni. Cu multe strigăte și emoții el a ajuns la bord la ora 05:51, exact la timp pentru decolare”, a relatat compania Wizz Air despre primul zbor, conform profit.ro.

ADVERTISEMENT