Life

Wizz Air, anunț oficial! Se lansează zborul care va uni o capitală europeană de un mare oraș al României. Biletele pornesc de la 99 lei

Vești bune pentru cei care vor să călătorească. Wizz Air anunță lansarea unei noi rute între un mare oraș din România și o capitală europeană, iar prețurile sunt chiar accesibile.
09.03.2023 | 15:09
Wizz Air anunt oficial Se lanseaza zborul care va uni o capitala europeana de un mare oras al Romaniei Biletele pornesc de la 99 lei
Wizz Air oferă un nou zbor la prețuri extrem de accesibile. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Compania aeriană Wizz Air vine cu mari surprize pentru clienții săi. Sursa citată anunță lansarea unui nou zbor, care unește o capitală europeană cu un mare oraș din România și nu, nu este vorba de București, ci de un alt oraș, care de altfel este și îndrăgit de turiști.

Wizz Air oferă o nouă rută între Iași și Berlin

Începând cu data de 27 martie 2023, Wizz Air va efectua primul său zbor pe noua rută, mai exact din Iași către Berlin, iar clienții interesați de acest traseu pot deja să își achiziționeze biletele de pe site-ul oficial al companiei, sau prin intermediul aplicației puse la dispoziție. 

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește prețurile, Wizz Air anunță că acestea pornesc de la 99 de lei, însă astfel de locuri sunt limitate, în funcție de perioada aleasă, astfel că oricine se poate bucura de un sejur de vis în capitala Germaniei, care de altfel are nenumărate obiective turistice care merită vizitate.

Valeria Bragarenco, Corporate Communication Manager la Wizz Air, anunță că întreaga companie aeriană este încântată de noua rută între Iași și Berlin, dat fiind faptul că ambele orașe au farmecul lor aparte. De asemenea, în acest mod, turiștii din România se pot bucura de tarife accesibile, dar și de mai multe opțiuni de călătorie.

ADVERTISEMENT

Iar planurile Wizz Air nu se opresc doar aici. Valeria Bragarenco susține că în continuare, compania aeriană își dorește să se extindă și speră ca și clienții să fie la rândul lor mulțumiți de serviciile oferite. ”Suntem extrem de încântați să anunțăm o nouă rută între Iași și Berlin.

Cu peisaje minunate, o istorie fascinantă și o arhitectură incredibilă, Berlinul oferă ceva pentru fiecare călător. Această rută reflectă angajamentul nostru de a oferi pasagerilor din România o conectivitate îmbunătățită, tarife accesibile și mai multe opțiuni de călătorie, pe măsură ce ne extindem continuu rețeaua. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm clienții la bordul aeronavelor noastre noi, eficiente și sustenabile”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care trebuie să vizitezi măcar odată Berlinul

Și totuși ce pot face românii în Berlin? Având în vedere prețul accesibil oferit de cei de la Wizz Air pentru un singur zbor, ar fi păcat să nu vizităm capitala Germaniei, care de altfel este și una dintre capitalele culturale ale Europei. Aici găsim 180 de muzee, care sunt extrem de interesante.

De asemenea, Berlinul este încărcat și de istorie, astfel că cei care ajung pe străzile orașului se pot bucura de nenumărate atracții arhitecturale. Unele dintre cele mai cunoscute sunt Poarta Brandenburg, Clădirea Reichstagului, Zidul Berlinului, Memorialul Holocaustului, dar și Palatul Bellevue.

ADVERTISEMENT

Și viața de noapte este destul de interesantă la Berlin, care de altfel are și cea mai mare ”grădină de bere” din lume. Este vorba despre Hirschgarten, care se întinde pe o lungime de 2,2 kilometri. Dacă plănuiți o călătorie în Germania mai țineți cont și de faptul că Berlinul are de patru ori mai multe poduri decât Veneția.

Este vorba despre 1.700 de poduri, iar cel mai cunoscut dintre ele este chiar Podul Oberbaum, care este considerat și unul dintre cele mai importante repere ale orașului. Și sistemul de sănătate este excelent la Berlin, iar orașul este de altfel și cât se poate de sigur, atât ziua, cât și noaptea.

La capitolul transport în comun, cei care își doresc un city break în capitala Germaniei se vor bucura de o varietate de metode prin care pot să călătorească prin oraș și de asemenea, există nenumărate activități și atracții de care oricine se poate bucura într-o astfel de vacanță.

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!