Life

Wizz Air anunță reduceri pentru 5 destinații preferate de români. Biletele puse în vânzare sunt mai ieftine

Compania low-cost Wizz Air a anunțat reduceri pentru 5 destinații preferate de români. În ce perioadă sunt valabile și ce trebuie să faci pentru a le obține.
04.03.2023 | 08:01
Wizz Air anunta reduceri pentru 5 destinatii preferate de romani Biletele puse in vanzare sunt mai ieftine
Wizz Air, reduceri pentru 5 destinații europene. Sursa foto: Wizzair
ADVERTISEMENT

Wizz Air a anunțat reduceri pentru 5 dintre cele mai dorite destinații de către români. Acestea depind de zilele selectate pentru călătorie. Totodată, perioada în care se fac rezervările este până pe 5 martie.

Wizz Air, reduceri pentru 5 destinații europene preferate de români. Ce trebuie să faci pentru a cumpăra bilete mai ieftine

Compania aeriană low-cost este una dintre cele mai utilizate de către români. Turiștii au la dispoziție numeroase destinații din care pot alege pentru a-și petrece vacanța, multe dintre ele fiind cu plecarea chiar de la aeroportul din Otopeni.

ADVERTISEMENT

Cei care vor să-și rezerve o vacanță în perioada următoare trebuie să știe că Wizz Air are 15% reducere pentru  călătoriile efectuate până la 31 martie 2023. Promoția pentru achiziționarea biletelor este valabilă în perioada 2 – 5 martie.

Reducerea se aplică pentru mai multe destinații din Europa. Este important ce date de călătorie aleg cei care vor să plece. În funcție de acestea se va aplica și reducerea de 15%.

ADVERTISEMENT

Pentru a vedea dacă reducerea se aplică zborului pe care vrei să-l selectezi, trebuie să intri pe site-ul companiei (wizz-air.com/ro-ro#) până pe 5 martie, cel târziu, și să selectezi destinația dorită. E important de menționat faptul că reducerea nu se aplică pentru fiecare zbor.

De exemplu, dacă alegi să pleci din București spre Alicante, Spania, beneficiezi de reducere în anumite zile ale săptămânii. Totodată, sunt și zile în care promoția nu se aplică, în perioada selectată.

ADVERTISEMENT

Cei care vor să zboare la Londra (Luton sau Gatwick) trebuie să știe că promoția se aplică, dar nu pentru fiecare zbor și nu în toate zilele. Prețurile pentru un singur sens spre Londra pornesc chiar și de la 132 de lei, cu reducerea aplicată.

Și în cazul zborurilor către Milano (Bergamo), reducerea nu se aplică pentru fiecare zbor, fie că este vorba despre un bilet dus sau întors. Biletele reduse către sau dinspre această destinație pot costa chiar și 124 de lei.

ADVERTISEMENT

Reducerea mai este valabilă și pentru alte destinații populare din Europa, cum ar fi Madrid Sau Paris. În cazul ambelor orașe, reducerea de 15% este valabilă în anumite zile și nu pentru toate zborurile.

ADVERTISEMENT