News

Wizz Air anunță reluarea unei rute celebre de pe un aeroport din România. Destinația e adorată de mulți români, biletele sunt ieftine

Wizz Air anunță reluarea unei rute celebre de pe un aeroport din România. Biletele sunt ieftine, iar destinația e adorată de români.
04.07.2024 | 07:59
Wizz Air anunta reluarea unei rute celebre de pe un aeroport din Romania Destinatia e adorata de multi romani biletele sunt ieftine
Wizz Air anunță reluarea unei rute celebre de pe un aeroport din România. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Wizz Air anunță reluarea unei rute celebre de pe un aeroport din România. Toți românii care sunt interesați să ajungă în această destinație o pot face, iar biletele sunt ieftine.

Wizz Air anunță reluarea unei rute celebre de pe un aeroport din România

Vești bune pentru cei care plănuiesc o vacanță. Wizz Air anunță reluarea unei rute celebre de pe un aeroport din România. Vorbim despre o destinație care de altfel a fost mereu adorată de români.

ADVERTISEMENT

Wizz Air anunță că începând cu data de 29 octombrie 2024, va relua zborurile regulate de la aeroportul ”George Enescu” din Bacău spre aeroportul Fumicino din Roma. Asta înseamnă că toți cei din regiunea Moldovei vor putea ajunge mai ușor în Italia.

Cum arată programul zborurilor? Acestea ar urma să fie operate de patru ori pe săptămână. Astfel, cei interesați vor putea să zboare în zilele de sâmbătă, duminică, dar și în zilele de marți și joi. Iar durata zborului este de aproximativ două ore.

ADVERTISEMENT

După cum spuneam mai sus, Wizz Air nu a anunțat doar reluarea unei rute celebre de pe un aeroport din România ci și bilete ieftine. Astfel, cei care vor să zboare o pot face la prețuri cât se poate de accesibile.

Compania anunță bilete ieftine către această destinație

De altfel pe site-ul companiei au fost puse deja la vânzare biletele. Iar prețurile pornesc de la 129 pentru un segment de zbor. Drept urmare, cu bani puțini, orice român poate ajunge la Roma într-un timp scurt.

ADVERTISEMENT

Menționăm că anunțul Wizz Air vine după ce în luna ianuarie a anului trecut, compania a anunțat că a suspendat aceste zboruri. Între timp însă, cererea a crescut către această destinație, astfel că s-au luat alte decizii.

Și tot din aeroportul din Bacău, pasagerii mai pot zbura și către alte destinații consacrate. Este vorba despre Milano, dar și Luton din Londra. Un număr tot mai mare de români sunt interesați să ajungă în aceste locuri.

ADVERTISEMENT

În general se pare că Wizz Air se gândește la nevoile clienților săi. Constant, compania aeriană low-cost lansează noi rute. Totodată, prețurile biletelor sunt în general unele cât se poate de accesibile.

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!