Life

Wizz Air introduce zborurile spre două destinații populare printre români! Biletele s-au pus deja în vânzare

Wizz Air, anunț important despre cele mai vizitate regiuni de români. Biletele pot fi achiziționate în momentul de față.
04.02.2023 | 16:04
Wizz Air introduce zborurile spre doua destinatii populare printre romani Biletele sau pus deja in vanzare
Wizz Air, anunț important despre cele mai vizitate regiuni de români. Biletele pot fi achiziționate în momentul de față. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Compania aeriană low-cost de origine maghiară introduce zboruri spre două destinații populare printre români! Biletele s-au pus deja în vânzare pe site-ul oficial și promit vacanțe de neuitat pentru toată lumea.

Wizz Air, anunț important despre cele mai vizitate regiuni de români. Biletele pot fi achiziționate în momentul de față

Wizz Air a făcut un anunț important pentru iubitorii regiunilor din Grecia, care în ultima perioadă au ajuns pe listele cetățenilor din România. Printre acestea se află Skiathos, unde românii vor putea ajunge cu avionul de la București sau de la Timișoara.

ADVERTISEMENT

Acestea vor fi operate începând cu data de 5 iunie 2023 și se vor desfășura de două ori pe săptămână. Mai exact, vor avea loc în zilele de miercuri și duminică. Concret, pe ruta Otopeni – Skiathos prețul pentru un singur bilet pornește de la 799 lei pe sens.

Totodată, de pe aeroportul din București compania aeriană mai anunță că va mai zbura în sezonul de vară 2023 spre Atena, Corfu, Heraklion, Mykonos, Preveza, Santorini și Zakynthos.

ADVERTISEMENT

Wizz Air va zbura doar o dată pe săptămână de la Timișoara, în zilele de joi. Durata zborurilor se ridică la aproximativ o oră și 50 de minute. Prețul biletelor pe ruta Timișoara – Zakynthos pornesc de la 599 lei de persoană pe sens în luna iunie și de la 349 de lei în iulie.

Conform boardingpass.ro, pe ruta Timișoara – Zakynthos zborurile vor fi operate până în 21 septembrie 2023, iar ruta dintre București și Skiathos va fi operată până în 24 septembrie 2023.

ADVERTISEMENT

Care este orarul zborurilor din București și Timișoara

  • W63223: București (OTP) 13:35 – 15:05 Skiathos (JSI) / miercuri.
  • W63224: Skiathos (JSI) 15:40 – 17:05 București (OTP) / miercuri.
  • W63223: București (OTP) 13:05 – 14:35 Skiathos (JSI) / miercuri.
  • W63224: Skiathos (JSI) 15:10 – 16:55 București (OTP) / miercuri.
  • W63511: Timișoara (TSR) 06:10 – 08:05 Zakynthos (ZTH).
  • W63512: Zakynthos (ZTH) 08:35 – 10:25 Timișoara (TSR).

Informații despre aeroportul din Zakynthos

Aeroportul din Zakynthos, numit Dionysios Solomos (ZTH), se află la 5 kilometri de Zante, în apropiere de Laganas și Kalamaki. Orașul este accesibil turiștilor care ajung în zonă datorită transportului cu autobuzele de tranzit.

ADVERTISEMENT

În plus, oamenii pot folosi cu mare încredere transportul public care pleacă din imediata apropiere a clădirii aeroportului. Biletele se cumpără adesea direct de la șoferii acestora.

Pe de altă parte, turiștii pot ajunge cu mașina pe una dintre cele mai frumoase insule din Grecia. Durata drumul este de aproximativ 15 minute, pe drumul județean Zakynthos-Keriou sau pe strada Stravopodi.

ADVERTISEMENT