Life

Wizz Air lansează o nouă rută din București către o destinație populară. Poți ajunge într-un oraș de vis cu doar 77 de lei

O nouă rută lansată de Wizz Air din București către o destinație populară. Cu doar 77 de lei poți călători într-un oraș foarte apreciat.
29.02.2024 | 12:35
Wizz Air lanseaza o noua ruta din Bucuresti catre o destinatie populara Poti ajunge intrun oras de vis cu doar 77 de lei
Orașul este apreciat pentru obiectivele turistice. Sursa foto: aviationacademy.ro, republica.ro, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vești bune pentru pasionații de călătorii. Reprezentanții companiei aeriene Wizz Air vor lansa o nouă rută din București, către o destinație populară, extrem de apreciată pentru obiectivele turistice. Orașul este considerat unul de poveste, iar tariful va fi unul foarte mic.

În ce oraș de vis vom putea zbura cu Wizz Air din București, cu doar 77 de lei

Wizz Air anunță că va introduce curse aeriene din Capitală către Budapesta, capitala Ungariei, cu prețuri care încep de la 77 de lei, de persoană. De asemenea, se vor efectua zboruri și din Brașov către această destinație, cu prețuri care vor pleca de la 79 de lei.

ADVERTISEMENT

Totul va fi posibil, mai exact, de la jumătatea lunii iunie. De altfel,  din Brașov, avioanele celor de la Wizz Air vor zbura către Budapesta de trei ori pe săptămână. Adică marțea, joia și sâmbăta. Din București vor fi zilnic zboruri.

”Budapesta, denumită adesea ‘Perla Dunării’, captivează vizitatorii cu istoria sa bogată, arhitectura uimitoare şi scena culturală vibrantă. Renumită pentru obiective emblematice precum Castelul Buda, Bastionul Pescarilor şi clădirea Parlamentului, Budapesta oferă un amestec încântător de tradiţie şi modernitate.

ADVERTISEMENT

Călătorii se pot răsfăţa în băile termale ale oraşului, pot explora străzile sale fermecătoare şi pot savura diversele delicii culinare pe care capitala Ungariei le are de oferit”, apare într-un comunicat al Wizz Air.

Curse ariene Wizz Air și din București către Salzburg

Tot cei de la compania Wizz Air mai promit pasagerilor și lansarea unei rute din București către Salzburg, începând cu 1 aprilie. De asemenea, pe 20 iunie se va introduce și o cursă spre Leipzig.

ADVERTISEMENT

Wizz Air este una dintre cele mai ieftine companii de zbor. Mulți români optează pentru ea datorită costurilor reduse. Cu toate acestea, nu au fost lipsite incidentele până acum. Diferiți pasageri s-au mai plâns de zboruri anulate și nereturnarea banilor.

Cât despre Budapesta, capitala Ungariei captează atenția unui număr mare de turiști în ultimii ani. De obicei, o oră și cincizeci de minute durează un zbor către această locație, care se învecinează cu România.

ADVERTISEMENT

Ce poți vizita în Budapesta

Printre cele mai renumite obiective turistice din Budapesta sunt: Dunărea, ce poate fi explorată și admirată în timp ce privești și clădirea Parlamentului din Ungaria, Podul cu Lanțuri, Castelul Buda, Bastionul Pescarilor, Funicularul din Buda, Biserica Matyas sau Bazilica Sfântul Ștefan.

ADVERTISEMENT