Life

Wizz Air lansează zboruri pe o rută așteptată de mulți români. Prețul biletelor începe de la 119 lei

Vești bune pentru cei care călătoresc cu Wizz Air. Compania aeriană lansează noi zboruri pe o rută mult așteptată de români, la prețuri accesibile.
19.01.2023 | 16:19
Wizz Air lanseaza zboruri pe o ruta asteptata de multi romani Pretul biletelor incepe de la 119 lei
Wizz Air oferă clienților din România o nouă rută mult așteptată. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Compania Wizz Air a avut cea mai rapidă creștere din Europa. De asemenea, este și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic, la nivel mondial.

Wizz Air lansează zboruri pe o nouă rută mult așteptată de români

Pentru că își doresc să le ofere clienților o experiență cât mai plăcută în timpul zborurilor, dar și noi rute, cei de la Wizz Air au făcut un pas important în acest sens.

ADVERTISEMENT

Compania aeriană a anunțat deschiderea unei noi rute din Iași către Istanbul. Să nu uităm că Istanbulul este una dintre destinațiile preferate ale românilor.

Nu puțini sunt cei care au ajuns în cel mai mare oraș din Turcia, care leagă Europa de Asia, cunoscut și drept centrul cultural și financiar al țării.

ADVERTISEMENT

Prețurile sunt și accesibile în Istanbul, iar cei mai mulți români aleg să meargă acolo și cu mașina, având în vedere că nu este deloc prea departe. Chiar și așa sunt persoane care așteptau de mult o astfel de rută, pentru a mai scurta timpul de călătorie.

Zborurile din Iași către Istanbul pornesc de la 119 lei

Astfel, conform, celor de la Wizz Air, începând cu 4 aprilie 2023, românii vor putea zbura din Iași, către Istanbul, cu zbor direct, de trei ori pe săptămână, mai exact marți, joi și sâmbătă.

ADVERTISEMENT

Cei de la Wizz Air spun că biletele pot fi cumpărate fie prin intermediul aplicației pentru mobil, fie de pe site-ul oficial al companiei.

În ceea ce privește prețurile, acestea sunt cât se poate de accesibile. Un zbor din Iași către Istanbul pornește de la 119 lei, în funcție de perioada aleasă.

ADVERTISEMENT

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager în cadrul Wizz Air, a spus că este extrem de încântată de noua rută, care face posibile noi conexiuni cu Turcia.

Ce spun reprezentanții Wizz Air

De asemenea și prețurile accesibile reprezintă un avantaj, atât pentru clienți, cât și pentru compania aeriană.

”Suntem extrem de încântați să anunțăm o nouă rută ce face posibile conexiuni cu Turcia. Cu peisaje minunate, o istorie fascinantă și o arhitectură incredibilă, țara oferă câte o atracție pentru orice călător.

Această rută reflectă angajamentul nostru de a oferi clienților ce călătoresc prin Aeroportul Iași o conectivitate îmbunătățită, tarife accesibile și mai multe opțiuni de zbor, mai ales pe măsură ce ne extindem continuu rețeaua.

Așteptăm cu nerăbdare să primim pasagerii la bordul aeronavelor noastre noi, eficiente și sustenabile”, a spus aceasta.

La rândul său, Romeo Vatră, Directorul General al R.A. Aeroportul Iași, dar și Costel Alexe, Președintele Consiliului Județean Iași, s-au arătat încântați de noua rută pusă la dispoziție de cei de la Wizz Air.

Amintim că și anul trecut, Wizz Air a anunțat noi rute, în destinații extrem de apreciate de mulți români. 

ADVERTISEMENT