Life

Wizz Air suspendă zborurile spre cinci destinații din Europa. Una dintre ele este foarte populară printre români

Wizz Air a decis să suspende zborurile spre 5 destinații din Europa, iar una dintre ele este foarte populară pentru români, așa că i-ar putea afecta pe mulți.
10.02.2023 | 23:45
Wizz Air suspenda zborurile spre cinci destinatii din Europa Una dintre ele este foarte populara printre romani
Wizz Air suspendă zborurile spre cinci destinații europene. Sursa foto: Facebook Wizzair
ADVERTISEMENT

Apare o veste proastă pentru români, deoarece una dintre cele mai celebre companii de zbor care operează și la noi în țară va suspenda cinci rute spre și dinspre țara noastră.

Wizz Air suspendă zborurile spre cinci destinații europene

Această schimbare va avea loc foarte rapid, mai precis din luna martie a acestui an. În a doua jumătate a lunii viitoare cinci rute spre România și dinspre țara noastră vor fi suspendate de către acest operator de zbor.

ADVERTISEMENT

Mai precis, este vorba despre zboruri de pe aeroporturile din din București, Cluj Napoca, Iași și Sibiu. Astfel, ruta de la București la Ancona va fi suspendată de pe data de 22 martie până pe 30 octombrie.

După ce au fost inaugurată la începutul acestui an, zborul către această destinație iată că va fi suspendat. Șansele de a fi reluat zborul la final de an este unul foarte mic, având în vedere că aceasta nu este neapărat o destinație preferată de români pentru sezonul de iarnă.

ADVERTISEMENT

O a doua destinație pe care compania Wizz Air o suspendă este cea spre și dinspre aeroportul București spre Rimini, din Italia. Ultimul zbor între aceste două orașe operate de Wizz Air va fi pe 15 mai 2023. Conform Boarding Pass, șansele ca acest zbor să fie reluat sunt destul de mari pentru noiembrie 2023.

Zborurile spre Madrid, suspendate de Wizz Air. Din ce oraș nu se mai poate pleca

O veste proastă este pentru cei care voiau să plece la Madrid în perioada verii din Sibiu, pentru această rută va fi suspendată de către operatorul maghiar de zbor. Wizz Air nu va pleca la Madrid din Sibiu în perioada 24 martie – 30 octombrie 2023.

ADVERTISEMENT

Tot în sezonul de vară, Wizz Air va renunța și la zborurile dintre aeroportul din Iași și Bari, iar ultimul va fi efectuat pe 21 martie 2023 și se va relua abia la finalul toamnei, pe 1 noiembrie 2023.

Ruta Cluj Napoca – Perugia va suferi și ea, pentru că va fi suspendată din luna mai și compania va reveni să efectueze aceste zboruri după data de 1 noiembrie 2023.

ADVERTISEMENT

Decizia nu vine neapărat ca o surpriză pentru că în ultima perioadă compania Wizz Air a renunțat la mai multe rute spre și dinspre mai multe aeroporturi ale țării noastre și chiar a închis baza operațională de la aeroportul George Enescu din Bacău la finalul lunii trecute.

ADVERTISEMENT