Sport

Wolverhampton a anunțat transferul atacantului Diego Costa. ”Îmblânzitorul de lupi”, prezentare de excepție. Video

Atacantul Diego Costa a fost transferat de Wolverhampton și se întoarce în Premier League după aproape 4 ani de la despărțirea de Chelsea.
12.09.2022 | 18:16
Wolverhampton a anuntat transferul atacantului Diego Costa Imblanzitorul de lupi prezentare de exceptie Video
Atacantul Diego Costa a fost transferat de Wolverhampton și se întoarce în Premier League după aproape 4 ani de la despărțirea de Chelsea. Sursă foto: Twitter Wolves
ADVERTISEMENT

Fostul internaționalul spaniol născut în Brazilia nu a mai jucat de la începutul anului, atunci când și-a reziliat înțelegerea cu Atletico Mineiro.

Diego Costa, transferat de Wolverhampton

Un adevărat luptător pe teren, Diego Costa a fost transferat de Wolverhampton, care speră să-l resusciteze după o perioadă îndelungată de inactivitate, iar atacantul de 33 de ani a avut parte de o prezentare de gală.

ADVERTISEMENT

Supranumiți ”lupii” în Premier League, Wolverhampton a marjat foarte mult pe această idee atunci când a anunțat transferul lui Costa, un jucător renumit pentru agresivitatea sa. În videoclipul de prezentare, atacantul apare ținând în lanțuri groase de fier trei lupi fioroși.

Deși imaginile sunt spectaculoase, fotbalistul a dezvăluit că a fost o experiență înfricoșătoare. ”M-am speriat de moarte. Ținând lanțurile acelea, m-am tot gândit ce s-ar întâmpla dacă acei lupi se vor sări pe mine.

ADVERTISEMENT

Doamna care îi dresa i-a tot chemat, le-a cerut să se miște puțin și lupii nu au făcut nimic. Mi-a fost teamă pentru că nu au reacționat nici la comenzile îmblânzitorului. Când au venit și mi-au mirosit piciorul am crezut că s-a terminat.

Am fost puțin speriat atunci. Aceștia erau lupi, nu câini. A fost o experiență mișto, dar nu foarte confortabilă. Am cinci câini, dar nu sunt lupi!”, a declarat Diego Costa, pentru site-ul oficial al lui Wolverhampton.

ADVERTISEMENT

Cine l-a convins să revină în Premier League

Braziliano-spaniolul a efectuat vizita medicală încă de săptămâna trecută, iar acum a semnat un contract cu Wolverhampton până la finalul actualului sezon, sub rezerva primirii autorizației internaționale.

”Wolverhampton este un club de primă clasă cu jucători foarte buni care știu să joace fotbal și principalul lucru a fost că am șansa de a juca din nou în Premier League. E important că sunt foarte mulți jucători portughezi aici și asta cred că mă va ajuta să mă adaptez mai repede.

ADVERTISEMENT

Când Bruno Lage mi-a vorbit despre revenirea în Premier League a aprins acel foc din mine, deoarece acesta este un campionat de care mă simt legat și care mi-a plăcut întotdeauna”, a mai spus Diego Costa.

Atacantul a mai evoluat în Premier League pentru Chelsea în perioada iulie 2014 – ianuarie 2018 și a câștigat două titluri de campion și o Cupă a Ligii Angliei. El a plecat cu scandal de pe Stamford Bridge, fiind într-un conflict permanent cu antrenorul de la acea vreme, italianul Antonio Conte.

Diego Costa a fost implicat la sfârșitul anului trecut într-un scandal de proporții în Brazilia. Numele său a apărut după o amplă operațiune a poliției de destructurare a unei organizații criminale.

ADVERTISEMENT