Life

Cât de bine poate să arate Larisa Udilă, fosta concurentă Bravo, ai Stil! Este total schimbată de când a apelat la medicul estetician

23.07.2020 | 10:22
Cat de bine poate sa arate Larisa Udila fosta concurenta Bravo ai Stil Este total schimbata de cand a apelat la medicul estetician
Larisa Udilă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Larisa Udilă a făcut spectacol la Bravo, ai Stil!, emisiunea de fashion de la Kanal D, iar acum își încântă fanii pe rețeaua de socializare Instagram.

Așadar, cu un trup de sirenă, fie că apare în costume de baie menite să atragă atenția, ori în rochii decoltate și foarte provocatoare, bruneta știe ce să poartă ca să fie apreciată în rândul admiratorilor de pe internet.

ADVERTISEMENT

Ea a devenit persoană publică, are sute de mii de oameni care o urmăresc constant, iar datorită lor câștigă bani grei din publicitate.

Larisa Udilă arată senzațional de când și-a mărit buzele

Tânăra a trecut, de asemenea, pragul medicului estetician și și-a mărit buzele. Astfel, ea reușește acum să facă fotografii demne de reviste, căci are și un make-up artist specializat pe evenimente care o aranjează, iar când pozează pare ca scoasă din cutie.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Love is for free🌅 Swimwear @elia_swimwear

A post shared by Larisa (@larisaudila) on

Larisa Udilă este fără doar și poate o femeie frumoasă și se folosește de acest atuu. Deși nu mai are proiecte televizate, tânăra este destul de solicitată în rândul fanilor pe internet.

Astfel, în ultimele postări de pe Instagram, ea le arată fanilor ce schimbări de look și-a mai făcut, ce haine și-a mai cumpărat, dar și cum se bucură de vacanță în plină pandemie de coronavirus.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Animal print 🐆 Acest costum de baie de la @billionaire_couture.ro poate fi purtat cu usurinta in tinutele de zi pe post de body. ❤️

A post shared by Larisa (@larisaudila) on


Chiar dacă a trecut pe la medicul estetician pentru mărirea buzelor, Larisa Udilă nu are nevoie de mari transformări, căci este frumoasă de la Mama Natură, care a înzestrat-o cu picioare lungi, trăsături unice și un talent pentru modă.

S-a căsătorit cu un fotbalist de la Steaua

După 4 ani de relație, Larisa Udilă s-a căsătorit cu Alexandru. Ea a fost cerută de soție pe malul lacului Cernica, într-un decor unic. Bărbatul s-a gândit la toate și a surprins-o în cel mai plăcut mod.

ADVERTISEMENT

După cererea în căsătorie, tânăra a primit în dar o vacanță în SUA alături de iubitul ei. Apoi, ei s-au căsătorit. Alexandru Ogică, fotbalist la CSA Steaua, este bărbatul alături de care tânăra vrea să facă șapte copii.

Îți mulțumesc pentru toate amintirile frumoase pe care le avem împreună. M-ai făcut în ultimii ani să te iubesc, cum nu credeam că voi iubi vreodată. Mi-ai făcut și multe zile fripte, ce e drept, dar am trecut prin cele mai grele momente din viața mea alături de tine în cel mai frumos mod.

Nu există alinare mai mare decât dragostea sinceră. Anul ăsta, viața m-a pus la încercare grav și nimeni nu ar fi putut să mă susțină mai tare decât tine! Nu știu ce va fi, dar știu ce vreau să fie, vreau să avem șapte copii, sănătate și multă dragoste. Atât! Dacă am reușit să fac un pas pentru visul meu, am reușit cu ajutorul susținerii tale. Sunt datoare față de tine să te susțin toată viața și asta voi face! Te iubesc și nimeni nu ne poate învinge împreună!”, a fost mesajul postat, în toamnă, de Larisa Udilă.

Ea a devenit cunoscută după ce a participat în emisiunile Bravo, ai Stil! și Bravo, ai Stil! All Star 🙂

ADVERTISEMENT