Life

Wow! Câți bani “sparg” Andreea Esca și fiica ei în Dubai! Suma enormă pe care o plătesc pentru o noapte de cazare

30.03.2021 | 17:35
Wow Cati bani sparg Andreea Esca si fiica ei in Dubai Suma enorma pe care o platesc pentru o noapte de cazare
ADVERTISEMENT

Luxul o definește pe Andreea Esca! Prezentatoarea Știrilor Pro TV a plecat într-o vacanță de 5 stele în Dubai, împreună cu fiica sa, Alexia Eram, pe care a organizat-o extrem de atent. Nu s-a zgârcit deloc atunci când a ales hotelul în care s-au cazat, iar pentru o noapte petrecută la Palazzo Versace Dubai, știrista plătește o sumă pentru care unii muncesc o lună.

Andreea Esca este prezentatoarea de știri cel mai bine plătită din România și despre salariul ei, care a fost întodeauna o enigmă, au apărut o mulțime de glume sau bârfe de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Nici afacerile soțului ei, Alexander Eram, nu sunt de neglijat, așadar este de așteptat ca stilul ei de viață și al familiei să fie unul de clasă înaltă. FANATIK a aflat câți bani a scos din buzunar vedeta PRO TV, pentru o noapte de cazare în Dubai, acolo unde se află în vacanță, alături de fiica sa, Alexia.

Cele două sunt cazate într-un hotel de 5 stele, Palazzo Versace Dubai, acolo unde prețurile pentru rezervarea unei camere încep – în funcție de perioadă și de disponibilitate – de la 1227 AED (dirham), adică echivalentul a  1400 de lei, și pot depăși 4200 AED, adică echivalentul a 4800 de lei.

ADVERTISEMENT

În hotelul de lux cele două se răsfață cu delicatese și își fac toate mofturile culinare, se bucură de tratamente de înfrumusețare de lux, de piscine și plaje de vis.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca)

Ba chiar au dat nas în nas, pe holurile de la Palazzo Versace, cu celebrul fotbalist Gerard Piqué. Andreea Esca și Alexia Eram nu au ratat ocazia de a se poza cu sportivul spaniol, iar știrista i-a dedicat fotografia fiul ei, Aris.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca)

Câți bani câștigă, de fapt, Andreea Esca

Andreea Esca este una dintre cele mai longevive prezentatoare de știri din România. Este în “grădina” PRO TV din 1995, încă de la înființarea postului, și, de-a lungul timpului, salariul câștigat a ajuns o legendă urbană, ba chiar subiect de glume.

“Viața nu are sens fără întrebarea asta. Nu pot să vă spun. E ca și cum v-aș spune poanta unui banc, este o legendă.

ADVERTISEMENT

Ce pot să vă spun că este că am salariul pe care angajatorul meu considera că trebuie să-l am şi bănuiesc că este şi rentabil în economia businessului astfel încât toată lumea să meargă bine”, a răspuns Andreea Esca, în momentul în care a fost întrebată despre salariul primit la Pro TV, unde prezintă, de luni până vineri, principalul jurnal de Știri, de la ora 19.

Așa arată una dintre camerele hotelului în care sunt cazate Andreea Esca și fiica ei, Alexia
Așa arată una dintre camerele hotelului în care sunt cazate Andreea Esca și fiica ei, Alexia
Totul este la superlativ la Palazzo Versace în Dubai
Totul este la superlativ la Palazzo Versace în Dubai
ADVERTISEMENT