Caroline Wozniacki, aroganţă la Miami: “Pur şi simplu nu-mi pasă cu cine joc!”

Irina Aldea   
in Sporturi
23/03/2018, 20:34
Caroline Wozniacki, aroganţă la Miami: “Pur şi simplu nu-mi pasă cu cine joc!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Daneza e decisă să se impună în premieră la turneul din Florida şi pare foarte încrezătoare în propriile forţe. Dacă celelalte jucătoare vorbesc despre obiectivele pe termen scurt, Wozniacki a surprins: “Nu îmi pasă cu cine joc. Dacă evoluez bine, voi bate pe oricine”, a spus Caroline.

“Nu mă uit niciodată să văd cu cine joc! Pur şi simplu nu-mi pasă! Ştiu că dacă voi juca cel mai bun tenis al meu, voi bate pe oricine! Este clar că Miami e un turneu grozav, toate jucătoarele vor să se descurce bine aici, dar eu am încredere în mine”, a spus Wozniacki într-un interviu exclusiv pentru publicaţia iberică, Marca.

Caroline Wozniacki: “Cariera mea merita un Grand Slam”

“Înainte de a câştiga în Australia, eram deja foarte mândră de cariera mea, de tot ce am realizat. Este ceva ce nimeni nu-mi poate lua. Având cel puţin un titlu atât de mare la sfârşitul carierei mele profesionale înseamnă foarte mult şi cred că am meritat după atâţia ani concurând şi câştigând împotriva marilor jucători”, a mai spus daneza pentru Marca.

Wozniacki a avut primul tur liber, urmând a o întâlni pe Monica Puig în turul secund. Pe jumătatea de tablou a lui Wozniacki se află, printre altele, Kasatkina, Svitolina sau Kvitova. Anul trecut, Wozniacki a ajuns până în finala turneului de la Miami. Acolo, daneza a cedat în faţa Johannei Konta, scor 4-6, 3-6.

Închide ×