Video. Surpriză la Sankt Petersburg. Wozniacki, eliminată în sferturi

Eduard Popa   
in Video
02/02/2018, 21:22
Video. Surpriză la Sankt Petersburg. Wozniacki, eliminată în sferturi

Caroline Wozniacki a fost favorita numărul 1 a turneului de la Sankt Petersburg. Daneza a pierdut însă în sferturile turneului în faţa favoritei gazdelor, Darya Kasatkina, în două seturi într-o oră şi 31 de minute, scor 7-6, 6-3. 

Pentru prezenţa în sferturile de finală ale turneului de la Sankt Petersburg, Wozniacki va fi recompensată cu un cec în valoare de 20.350 de dolari şi 100 de puncte în clasamentul WTA.

Halep a renunţat la turneul de la Sankt Petersburg

În semifinale, Darya Kasatkina o va întâlni pe câştigătoarea de anul trecut, Kristina Mladenovic. În cealaltă semifinală se vor duela Julia Gorges şi Petra Kvitova. Semifinalele se vor juca sâmbătă, iar duminică va avea loc marea finală a turneului din Rusia.

Simona Halep, cea care a pierdut finala la Australian Open după un meci epic în faţa Carolinei Wozniacki, a renunţat să mai participe la Sankt Petersburg din cauza accidentărilor suferite la Grand Slam-ul de la Antipozi. Anul trecut, Halep ajunsese la rândul ei în sferturile turneului din Rusia. 

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.