Simona Halep

VIDEO. Halep, după înfrângerea grea cu Wozniacki: “A fost una dintre zilele mele proaste! N-am simţit mingea!”

Simona Halep a fost învinsă de către daneza Caroline Wozniacki, în al doilea meci de la Turneul Campioanelor de la Singapore. Românca a câştigat doar două puncte, în setul al doilea.
26.10.2017 | 00:02
VIDEO Halep dupa infrangerea grea cu Wozniacki A fost una dintre zilele mele proaste Nam simtit mingea
ADVERTISEMENT

Simona Halep a fost învinsă de către daneza Caroline Wozniacki, în al doilea meci de la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Sportiva noastră a câştigat doar două puncte, şi asta în setul al doilea al meciului, fiind fără reacţie la jocul foarte bun practicat de către Wozniacki. Numărul 1 WTA spune că a reuşit să intre mult prea târziu în meci şi dă vina şi pe suprafaţa grea de joc, pe care o cataloghează ca fiind una lentă.

ADVERTISEMENT

“A fost una dintre zilele mele proaste. Am facut mult prea multe greşeli, în timp ce ea n-a greşit mai deloc. După primul set am simţit că pot reveni, dar a fost prea tarziu. N-am simţit mingea, iar terenul mi s-a părut un pic greoi. E meritul ei pentru victorie, normal, dar cred că am ratat prea mult. Dacă ţineam mingea în teren, era mai bine. N-am reusit şi i-am făcut meciul mai uşor”, spune, cu regret, Simona Halep.

Simona, după Wozniacki – Halep 0-6, 2-6: “Darren avea dreptate!”

La conferinţa de presă de după meciul cu Wozniacki, Halep a fost întrebată despre intervenţia lui Darren Cahill de la on-court-coaching. “Avea dreptate, dar nu simţeam mingea. Poate că n-am incercat destul ca să ţin mingea in teren. Dar în opinia mea am încercat…”, a spus Simona, care a vorbit şi despre ultimul meci din Grupa Roşie, cu Elina Svitolina, de vineri:  “Nu mă gândesc la calificarea în semifinale, ci să joc mai bine ca azi. Doar la asta mă gândesc. Trebuie să mă calmez, să trimit mingea în teren şi să-mi fac adversara să alerge”, a încheiat numărul 1 WTA.

ADVERTISEMENT

Vezi aici toate fazele din meciul Wozniacki – Halep 0-6, 2-6, de la Turneul Campioanelor

Tags: