Sporturi

Wozniacki, prima declarație după ce a eliminat-o pe Mihaela Buzărnescu! „Știam că nu va renunța așa ușor”

05.04.2019 | 09:10
Wozniacki prima declaratie dupa ce a eliminato pe Mihaela Buzarnescu Stiam ca nu va renunta asa usor

Caroline Wozniacki a oferit prima declarație pentru presă, la puțin timp, după ce a eliminat-o pe Mihaela Buzărnescu din optimile competiției de la Charlestone. Daneza a recunoscut că a avut probleme serioase în timpul jocului, dar spune că a reușit să se impună pentru că a schimbat registrul tactic în setul decisiv. La 1-1, Wozniacki a solicitat arbitrului o pauză de toaletă, apoi a luat 3 game-uri la rând în actul decisiv.

Wozniacki, prima declarație după ce a eliminat-o pe Mihaela Buzărnescu!

“Am inceput partida foarte bine. Am inceput agresiv, am jucat asa cum imi doream. Apoi am inceput sa simt presiune din partea ei si stiam ca nu va renunta asa usor. Nu este o adversară facilă. Dupa care Mihaela a inceput sa joace si mai agresiv, iar lucrurile s-au intors in favoarea ei putin. In setul trei am inceput din nou bine, dar nu ma simteam tocmai confortabil in meci.

Apoi, la scorul de 3-3 mi-am spus ca trebuie sa fortez, ca trebuie sa incerc totul si ca trebuie sa lovesc mingea mai repede. Cred ca a mers putin. Am reușit să adun câteva puncte importante”, a spus Wozniacki într-o conferință de presă. A fost a treia oară când cele două sportive s-au întâlnit în circuitul profesionist, până acum toate victoriile revenind danezei.

Wozniacki, prima declarație după ce a eliminat-o pe Mihaela Buzărnescu! Buzărnescu
Mihaela Buzărnescu a legar primele două victorii ale anului

Buzărnescu pierde o poziție în WTA

Și meciul dintre Mihaela Buzărnescu și Caroline Wozniacki disputat la Charlestone s-a încheiat cu victoria danezei. A 12-a jucătoare a lumii s-a impus în trei seturi, scor 4-6, 6-3, 3-6, în optimile de finală ale turneului american. În setul decisiv, Wozniacki a condus cu 3-0, dar s-a văzut egalată destul de repede. Nordica a jucat însă perfect finalul de meci și s-a calificat în sferturile de finală.

Deşi a bifat în sfârşit două victorii legate în 2019, Mihaela Buzărnescu va pierde cel puțin o poziție în clasamentul WTA. Românca a început turneul de pe locul 30 mondial.

  • 1 turneu WTA a câștigat Mihaela Buzărnescu în întreaga carieră