Cele mai citite

Video. Caroline Wozniacki, prima finalistă de la Melbourne!

Jucătoarea daneză Caroline Wozniacki, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a calificat pentru prima dată în finala Australian Open.
25.01.2018 | 07:25
Video. Caroline Wozniacki, prima finalistă de la Melbourne!

Wozniacki a învins-o, joi, cu scorul de 6-3, 7-6 (2), pe sportiva belgiană Elise Mertens, locul 37 WTA. Daneza în vârstă de 27 de ani s-a impus în principal datorită exprienţei după un meci care a durat o oră şi 37 şi minute.

”Această calificare în finală înseamnă foarte mult pentru mine. Sunt extrem de fericită pentru această victorie. Mi-am dorit foarte mult să evit setul trei, deoarece simţeam că adversara mea a crescut ritmul de joc”, a declarat Wozniacki la finalul întâlnirii.

Wozniacki ameninţă locul 1 WTA deţinut de Halep

Caroline Wozniacki a mai jucat de două ori în finala unui turneu de Grand Slam, la US Open, în 2009 şi 2014. În ultimul act, ea va evolua cu învingătoarea dintre Sumona Halep, locul 1 WTA, şi germana Angelique Kerber, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 21.

Caroline Wozniacki este singura ameninţare pentru Simona Halep în lupta pentru locul 1 în clasamentul WTA. Daneza poate deveni lider WTA dacă la Australian Open obţine un rezultat mai bun decât Simona Halep.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri