Life

WRS, declarație neașteptată după Eurovision 2022: „Piesa Ucrainei nu e pe gustul meu”. Artistul a vorbit și despre controversa voturilor

WRS a vorbit despre experiența trăită la Eurovision 2022, declarând că nu i-a plăcut deloc piesa Ucrainei, cea care a câștigat competiția. Cântărețul și-a deschis sufletul la un post de radio.
18.05.2022 | 12:53
WRS declaratie neasteptata dupa Eurovision 2022 Piesa Ucrainei nu e pe gustul meu Artistul a vorbit si despre controversa voturilor
WRS a comentat melodia Ucraine, câștigătoarea Eurovision 2022. Foto: Facebook Kiss FM/ Instagram
ADVERTISEMENT

WRS a fost invitat miercuri dimineață, 18 mai, la KISS FM. Acolo a vorbit despre experiența pe care a trăit-o la Torino. Reprezentantul României la Eurovision 2022, care a ocupat locul 18 în marea finală din 14 mai, a fost întrebat dacă el consideră că melodia trupei Kalush Orchestra era mai bună decât a noastră.

WRS, declarații după ce a obținut locul 18 în finala Eurovision 2022

Andrei Ursu a fost sincer și a mărturisit că piesa țării vecine este una interesantă, dar nu e pe gustul lui. WRS a spus că se aștepta să aibă un loc mai bun în finală. A lăsat să se înțeleagă că România ar fi avut, de fapt, un alt loc.

ADVERTISEMENT

Declarațiile cântărețului ar putea provoca noi controverse, mai ales că spiritele s-au încins destul de mult de când EBU a transmis că există suspiciuni privind voturile acordate de 6 țări, printre care și România.

„E o piesă foarte interesantă. Piesa Ucrainei nu e pe gustul meu. E o piesă etnică, hip-hop etnică… Dar nu înțeleg ce spune. Băieții sunt foarte nice. Am vorbit puțin cu ei, dar, mna”, a spus WRS la Kiss FM.

ADVERTISEMENT

„Eu am crescut în trei luni foarte mult cumva. Să ajung în Tel Aviv, în Barcelona, în Amsterdam… În Amsterdam cântau la unison. De atunci mi-am dat seama că o să fie groasă la Eurovision”, a spus WRS.

„Au făcut ei ceva”

Artistul a completat zicând că el crede că, în ciuda feedback-ului pozitiv primit în mai toate țările, motivul pentru care a fost clasat prost la pariuri poate fi explicat.

ADVERTISEMENT

Pentru că România nu se mai calificase în finală în ultimii ani, a existat tendința de a nu mai paria pe țara noastră.

Prezentatorii de la Kiss FM l-au întrebat apoi pe WRS cum își explică, totuși, că a fost abia pe locul 18 în condițiile în care melodia lui a fost fredonată mai peste tot.

ADVERTISEMENT

Fără să mai alimenteze prea mult această controversă, Ursu a zis totuși că a fost ceva în neregulă: „Nu știu ce s-a întâmplat acolo. Au făcut ei ceva”.

ADVERTISEMENT