Life

Wrs, despre lupta cu depresia și consumul de alcool. Ce a dezvăluit câștigătorul Eurovision România

Wrs, artistul care va reprezenta România la concursul Eurovision Song Contest din Torino, a spus adevărul despre viciile care i-au dat dureri de cap în ultimii ani.
22.03.2022 | 18:00
Wrs despre lupta cu depresia si consumul de alcool Ce a dezvaluit castigatorul Eurovision Romania
Wrs, câștigătorul Eurovision România, adevărul despre viciile sale. Cu ce s-a confruntat artistul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul a vorbit despre lupta cu depresia și consumul de alcool. Câștigătorul Eurovision România a dezvăluit că problemele sale au început din cauza faptului că muncea enorm de mult pentru a-și îndeplini visele.

Wrs, câștigătorul Eurovision România, adevărul despre viciile sale. Cu ce s-a confruntat artistul

Wrs, pe numele său real Andrei Ionuț Ursu, a dus o luptă grea cu depresia și consumul de alcool. Artistul originar din Buzău a avut foarte multe momente în care s-a simțit trist, dar nu știa cu adevărat ce i se întâmplă.

ADVERTISEMENT

„Eu eram foarte trist. Eu mă simțeam bolnav, eram foarte obosit. Erau mulți ani în care eu trăsesem singur. Vorbeam cu sora mea și îi spuneam că nu mai pot, că nu mai am de unde să mai dau și trebuia să fiu prezent. Am zis că am nevoie de o pauză.

Pentru mine nu mai existau planuri de ce o să fac peste doi ani. Se simte ca și cum tu nu mai știi dacă mai ești în viață. Psihic este atât de dark ce se întâmplă acolo încât tu nu știi sigur dacă o să mai fii săptămâna viitoare”, a spus cântărețul într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Wrs, probleme cu consumul de băuturi alcoolice

Compozitorul și cunoscutul dansator a recunoscut că a avut și ceva probleme cu consumul de băuturi alcoolice. Câștigătorul de la Eurovision România crede că presiunea din jur l-a făcut să ajungă în acest punct.

„Nu ieșeam cu zilele din casă. Și cu alcoolul am avut ceva probleme. Vin la rând când tu încerci să acoperi cu ceva golul ăla pe care îl simți. Suntem generații foarte diferite (nr. cu părinții lui).

ADVERTISEMENT

E tot presiunea asta pe umerii tăi să demonstrezi că poți să faci singur. Eram sigur că e o pauză de a-mi aduna forțele pentru că ăsta e visul meu clar. Am plecat în Londra, aveam mulți prieteni acolo”, a completat Wrs, mai arată sursa citată mai devreme.