Life

WRS, prima reacție după ce România s-a clasat pe locul 18 la Eurovision 2022: “Sunt recunoscător şi mândru”

WRS a avut prima reacție după ce România s-a clasat pe locul 18 la Eurovision Song Contest 2022, care anul acesta a fost organizat la Torino, Italia.
15.05.2022 | 11:19
WRS prima reactie dupa ce Romania sa clasat pe locul 18 la Eurovision 2022 Sunt recunoscator si mandru
WRS, prima reacție după finala Eurovision 2022. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

WRS a declarat că este mândru și recunoscător pentru rezultatul obținut la Eurovision 2022, după ce România s-a clasat pe locul 18. Tânărul artista a interpretat melodia “Llamame”, care a ridicat în picioare sala de la Torino.

WRS, prima reacție după ce România s-a clasat pe locul 18 la Eurovision 2022

Andrei Ursu, pe numele său real, le-a mulțumit tuturor celor care l-au susținut și l-au votat în această competiție. WRS este mândru că și-a reprezentat țara la Eurovision.

ADVERTISEMENT

Cântărețul are numeroase proiecte în lucru, dar spune că participarea la acest concurs va rămâne mereu “un moment special” pentru el. WRS a obținut un total de 65 de puncte sâmbătă seara, doar 12 puncte fiind din partea juriului.

“Sunt recunoscător şi mândru pentru acest moment. Recunoscător celor care au fost alături de mine, în echipa României, şi mândru pentru că am muncit extrem de mult şi am reuşit să-mi reprezint ţara la nivel înalt!

ADVERTISEMENT

La fel ca orice sfârşit, este un nou început. Am numeroase proiecte în lucru, dar aventura Eurovision va rămâne mereu un moment special în inima mea. Vă mulţumesc pentru că aţi fost alături de noi!”, a fost mesajul lui WRS după finala Eurovision 2022, scrie news.ro.

Publicul a cântat și a dansat alături de WRS la Torino, iar faptul că el și echipa sa au muncit enorm s-a văzut și în finala de aseară.

ADVERTISEMENT

“Fanii Eurovision au fost alături de noi. Am simţit asta încă de la primele repetiţii, iar în ultimele zile, mai mult decât oricând.

Bucuria noastră a fost enormă în momentul în care am auzit un vuiet puternic iar arena a explodat încărcată de energia şi determinarea lui WRS şi a dansatorilor.

ADVERTISEMENT

Mulţumesc echipei alături de care am reuşit performanţa propusă: calificarea în finală!”, a transmis Iuliana Marciuc, șefa delegaţiei României la Eurovision 2022.

Clasamentul final Eurovision 2022

Eurovision Song Contest, ediția cu numărul 66, a fost câștigată de trupa Kalush Orchestra, reprezentanta Ucrainei, cu melodia “Stefania”. Formația a obținut un total de 631 de puncte.

Locul doi a fost obținut de Sam Ryder, reprezentantul Marii Britanii, care a obținut 466 de puncte cu melodia “Space Man”.

Pe locul trei se află Spania, reprezentată de cântăreața Chanel, cu melodia “SloMo”, care a reușit să obțină 459 de puncte. Locul patru este ocupat de Suedia, cu melodia “Hold me closer” a artistei Cornelia Jakobs, cu 438 de puncte.

Și Republica Moldova a reușit să obțină un loc bun anul acesta. Zdob și Zdub & Advahov Brothers s-au clasat pe locul șapte cu melodia “Trenulețul” (253 de puncte). Germania a obținut doar 6 puncte, fiind pe ultimul loc anul acesta.

Clasamentul final Eurovision 2022 este următorul:

1. Ucraina: Kalush Orchestra – “Stefania”
2. Marea Britanie: Sam Ryder – “SPACE MAN”
3. Spania: Chanel – “SloMo”
4. Suedia: Cornelia Jakobs – “Hold Me Closer”
5. Serbia: Konstrakta – “In Corpore Sano”
6. Italia: Mahmood & Blanco – “Brividi”
7. Republica Moldova: Zdob şi Zdub & Fraţii Advahov – “Trenuleţul”
8. Grecia: Amanda Georgiadi Tenfjord – “Die Together”
9. Portugalia: MARO – “Saudade, Saudade”
10. Norvegia: Subwoolfer – “Give That Wolf A Banana”
11. Regatul Ţărilor de Jos: S10 – “De Diepte”
12. Polonia: Ochman – “River”
13. Estonia: Stefan – “Hope”
14. Lituania: Monika Liu – “Sentimentai”
15. Australia: Sheldon Riley – “Not The Same”
16. Azerbaidjan: Nadir Rustamli – “Fade To Black”
17. Elveţia: Marius Bear – “Boys Do Cry”
18. România: WRS – “Llámame”
19. Belgia: Jérémie Makiese – “Miss You”
20. Armenia: Rosa Linn – “Snap”
21. Finlanda: The Rasmus – “Jezebel”
22. Cehia: We Are Domi – “Lights Off”
23. Islanda: Systur – “Með Hækkandi Sól”
24. Franţa: Alvan & Ahez – “Fulenn”
25. Germania: Malik Harris – “Rockstars”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Eurovision Song Contest (@eurovision)

ADVERTISEMENT