Life

WRS, primele declarații după ce s-a calificat în finala Eurovision 2022. A vorbit cu lacrimi în ochi despre românii din Diaspora: „Am plâns foarte tare”

WRS a participat la conferința de presă de după semifinala cu numărul 2 a competiției Eurovision 2022. Reprezentantul României a fost extrem de emoționat.
13.05.2022 | 01:43
WRS primele declaratii dupa ce sa calificat in finala Eurovision 2022 A vorbit cu lacrimi in ochi despre romanii din Diaspora Am plans foarte tare
WRS, primele declarații după ce s-a calificat în finala Eurovision 2022. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Reprezentanții celor 10 țări calificate au participat la tradiționala conferință de presă de după semifinală. Concurenții au extras dintr-un bol poziția pe care o vor avea în finala din 14 mai.

WRS, primele declarații după ce s-a calificat în finala Eurovision 2022

Mai precis, aceștia au aflat dacă vor cânta în prima sau în a doua parte a competiției. Înainte de fiecare extragere a bilețelelor, artiștii au făcut câteva declarații, răspunzând la una, maximum două întrebări.

ADVERTISEMENT

WRS s-a emoționat foarte tare atunci când a fost întrebat dacă el consideră că interesul românilor pentru Eurovision va crește din nou după ce a reușit să se califice.

Artistul a spus că speră că acest lucru s-a întâmplat deja, mai ales că e convins că a fost votat de românii aflați în Diaspora. Buzoianul a mărturisit că la Torino a trăit câteva momente pe care nu le va uita niciodată, la o școală de dansuri populare unde dansează copii români.

ADVERTISEMENT

„Am plâns foarte mult”

„În primul rând, trebuie să mulțumesc românilor de pretutindeni care au votat. Avem români peste tot prin lume. Le e dor de casă. Nu e doar despre mine pe scenă. Îi unesc pe acești oameni din toată lumea, care au votat pentru mine amintindu-și de casa lor.

Am plâns foarte tare când i-am văzut pe niște copii dansând dansurile noastre populare. Pentru mine a fost ceva extrem de emoționant, pentru că și părinții mei sunt dansatori de muzică populară. M-am gândit că românii au plecat din țară în mai toată lumea ca să o ducă mai bine, iar copiii lor și-au urmat visul de a dansa indiferent de locul unde s-au stabilit. Asta m-a făcut să plâng și să mă emoționez”, a declarat WRS în conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Majoritatea artiștilor își doresc să cânte în a doua jumătate, asta deoarece se spune că melodiile care intră în a doua parte a show-ului au șanse mai mari să câștige.

Explicația este una destul de logică. Cei care privesc show-ul în seara finalei rămân în minte cu ultimele piese ascultate.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, în prima jumătate din cele 10 calificate din a doua semifinală vor cânta Cehia, România și Finlanda. În a doua parte a show-ului vor fi prezente Belgia, Azerbaijan, Polonia, Estonia, Australia, Suedia și Serbia.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
OUT! Rapid a anunțat decizia luată în cazul jucătorilor care au petrecut în...
OUT! Rapid a anunțat decizia luată în cazul jucătorilor care au petrecut în club după eșecul cu Poli Iași
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
Şoferiţă de 25 de ani, filmată în timp ce îşi
Şoferiţă de 25 de ani, filmată în timp ce îşi "învaţă" bebeluşul de 9 luni să conducă. Gestul inconştient, filmat şi postat online
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu...
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu supranume cuminți
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Nouria Nouri, în război cu Daniel Iordăchioaie. Are legătură cu copiii
Nouria Nouri, în război cu Daniel Iordăchioaie. Are legătură cu copiii
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a...
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a ascuns niciodată originile
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Petre Roman, cu flori albe la catafalcul Mioarei! Primele poze de la priveghi!
Petre Roman, cu flori albe la catafalcul Mioarei! Primele poze de la priveghi!