Simona Halep

Sorana Cîrstea va participa la turneul online WTA Madrid 2020! Banii vor fi donaţi pentru tenismenii cu probleme

19.04.2020 | 14:24
Sorana Cirstea va participa la turneul online WTA Madrid 2020 Banii vor fi donati pentru tenismenii cu probleme
ADVERTISEMENT

Turneul de la Madrid a fost suspendat din cauza pandemiei de coronavirus, dar va fi înlocuit de o competiție video, care va permite distribuirea sumei de 200.000 de euro pentru ajutorarea jucătorilor care se confruntă cu probleme, dar și pentru lupta contra COVID-19.


UPDATE, 19 aprilie, ora 14:25 / Sorana Cîrstea a confirmat participarea la turneul turneul virtual de tenis de la Madrid, Mutua Madrid Open Virtual Pro, care va avea loc în perioada 27-30 aprilie.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte fericită că voi concura la Mutua Madrid Open Virtual Pro. Este un concept interesant şi o premieră mondială în tenisul mondial. Ştiu că această competiţie va fi acerbă, pentru că toţi vrem să ne demonstrăm ‘abilităţile’.

Este o combinaţie minunată care amestecă tenisul virtual şi solidaritatea în aceste vremuri dificile. Va fi foarte distractiv. Urmăriţi-mă! Felicitări Mutua Madrid Open!”, a declarat Sorana Cîrstea.

ADVERTISEMENT

Știre inițială:

Turneul de tenis de la Madrid se va desfășura virtual

Turneul de tenis de la Madrid se va desfășura virtual, iar banii vor fi donați pentru jucătorii de tenis cu probleme. Mutua Madrid Open Virtua Pro va reproduce competiţia de de tenis în mod virtual şi va permite celor mai buni 16 jucători şi 16 jucătoare din lume să se înfrunte de acasă.

Simona Halep ar putea fi una din jucătoare care vor participa la competiție, iar turneul ar urma să se desfășoare între 27 și 30 aprilie.

ADVERTISEMENT

Organizatorii vor face o donaţie de 150.000 de euro pentru cele două tablouri (ATP şi WTA), urmând ca învingătorii să decidă ce parte vor oferi jucătorilor şi jucătoarelor cu cele mai mari probleme economice.

De asemenea, 50.000 de euro vor fi destinaţi reducerii impactului social al pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Simona Halep nu mai are probleme cu piciorul

Simona Halep a vorbit despre accidentarea sa la picior și le-a dat fanilor o veste bună și anume că nu mai simte nicio durere. Campioana de la Wimbledon a postat un filmuleț pe rețelele de socializare, în care le-a vorbit fanilor despre cum se simte.

Simona Halep a ales să vorbească într-un filmuleț pe care l-a postat pe rețelele de socializare, în care le-a spus fanilor că nu mai simte nicio durere la picior, iar acum se simte minunat.

„Piciorul arată bine și am început chiar să alerg, nu mai simt durere deloc. Nu joc tenis în prezent, dar faptul că pot să mă antrenez înseamnă enorm pentru mine.

Îmi lipsește echipa mea, jucătoarele, turneul, toată lumea… Știu că e o perioadă dificilă, dar dacă stăm în case totul va fi bine. Abia aștept să călătoresc din nou și să joc tenis”, a mai spus Simona Halep.

ADVERTISEMENT