Life

X Factor, primele imagini de la audiții! Ce au făcut jurații în timpul filmărilor – Foto

08.07.2020 | 17:33
X Factor primele imagini de la auditii Ce au facut juratii in timpul filmarilor  Foto
Jurații X Factor
ADVERTISEMENT

X Factor revine anul acesta în forță cu noi jurați, după ce, în 2019, proiectul a fost pus pe tușă.

În toamna lui 2020, show-ul de talente aduce și noi schimbări. Jurații au fost schimbați, cel puțin doi dintre ei. Astfel, după cum oficialii Antena 1 au anunțat, Loredana Groza, Ștefan Bănică Jr., Delia și Florin Ristei sunt cei care vor juriza emisiunea din trustul Intact.

ADVERTISEMENT

Vedetele deja au postat pe rețelele de socializare imagini de la audițiile X Factor.

X Factor, imagini cu jurații la audiții

Urmează, cel mai probabil, un show plin de surprize, ce puțin așa pare din postările juraților, care se află deja în adiții. Florin Ristei a postat pe Insta Story câteva imagini și clipuri în timp ce se distra copios alături de colegii lui de la X Factor.

De altfel, Delia, Loredana și Ștefan Bănică Jr. au postat și ei, la rândul lor, fotografii cu ținutele lor, dar și cu sala în care vor fi concurenții din acest an.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

#Repost @stefanbanica.official • • • • • • X-FACTOR În sfârșit, dupa 4 luni, am început din nou lucrul, la X FACTOR. Colegii mei din juriu sunt Loredana, Delia & Florin Ristei.

A post shared by X Factor România (@xfactor.romania) on

X Factor 2020 aduce multe schimbări anul acesta, iar jurații promit un spectacol pe cinste. Delia și Loredana Groza au o relație bună de mai mulți ani, iar acum, datorită colaborării pe care o au, au devenit și mai apropiate.

Florin Ristei este o vedetă veche a Antenei 1, căci a trecut prin mai multe emisiuni, printre care un matinal și a fost chiar primul concurent care a câștigat primul sezon. El a devenit cunoscut când era adolescent, după ce a lansat piesa Dana.

ADVERTISEMENT
Jurații X Factor se distrează de minune la audiții
Jurații se distrează de minune la audiții. Foto: Captură video

Și cum audițiile marelui show care îi face concurență emisiunii Vocea României, de la Pro TV, au început, jurații nu s-au abținut la a le arăta fanilor ce fac în timpul orelor petrecute în platoul TV.

Delia Matache este jurat X Factor din 2012 și ani la rând a fost singurul jurat cu studii muzicale din cadrul show-ului.

ADVERTISEMENT
Jurații X Factor au răs în hohote la audițiile de la Antena 1
Jurații  au râs în hohote la audițiile de la Antena 1

Ștefan Bănică Jr. s-a alăturat emisiunii în 2014, după ce a încheiat colaborarea cu Pro TV și emisiunea Dansez pentru tine, pe care a prezentat-o împreună cu Iulia Vântur.

” Tocmai am filmat prima zi de filmare la X Factor. Anul acesta sunt în juriu și cred că sezonul ăsta o să fie unul dintre cele mai tari. Nu neapărat pentru că sunt eu acolo, ci pentru că Răzvan și Dani sunt cei care prezintă emisiunea, iar eu sunt fan, dar și pentru că Ștefan Bănică este în juriu, Loredana este în juriu, Delia este în juriu. Vă zic că am avut o primă zi bine, din punctul meu de vedere.”, a spus Florin Ristei, într-un live pe Instagram.

ADVERTISEMENT