Life

X-Factor revine în forță. Cine sunt prezentatorii și artiștii care fac parte din juriu

08.07.2020 | 10:48
XFactor revine in forta Cine sunt prezentatorii si artistii care fac parte din juriu
ADVERTISEMENT

Show-ul muzical X-Factor revine pe micile ecrane după o scurtă pauză. Producătorii aduc modificări importante formatului emisiunii muzicale de la Antena 1 fiind schimbați nu numai prezentatorii, dar și o parte din jurați. Anunțul a fost făcut în această dimineață de Dani Oțil și Răzvan Simion în cadrul emisiunii „Neatza”.

Cei doi prezentatori ai emisiunii matinale se întorc la X-Factor după ce ultimul sezon a fost moderat de actorii Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin. Așadar, Răzvan Simion și Dani Oțil își iau rolurile în serios, divulgând și componența juriului.

ADVERTISEMENT

Potrivit paginademedia.ro, Carla’s Dreams și Horia Brenciu nu vor mai face parte din acest format fiind înlocuiți de Loredana Groza și Florin Ristei. Asta înseamnă că doar Delia și Ștefan Bănică Jr. rămân în continuare din „vechea gardă” în juriul show-ului muzical de la Antena 1.

Dani Oțil și Răzvan Simion revin la X-Factor din toamna aceasta

Cei doi matinali, Răzvan și Dani, au vorbit și despre programul audițiilor. Se pare că momentan castingurile vor avea lor doar în București, decizia fiind luată din cauza pandemiei de coronavirus care a pus stăpânire pe întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Internauții au aflat pentru prima oară despre casting în urmă cu o lună când postul de televiziune a luat decizia de a mai da o șansă formatului X-Factor care a avut până în clipa de față 8 sezoane și a schimbat mai mulți jurați, dar și prezentatorii.

Fanii emisiunii care a decis să ia o pauză în toamna anului trecut nu sunt prea încântați de noul sezon, cel cu numărul 9, mai ales că foarte mulți au aflat din timp cine sunt jurații și prezentatorii.

ADVERTISEMENT

„Penibil….să fiți în urmă cu postările juraților?‍♂️?‍♂️?‍♂️?‍♂️”, „Da, da, știm deja juriul: Delia, Loredana Groza, Bănică și Florin Ristei ?? waawww , cea mai «faină» mișcare”, sunt doar două dintre comentariile care apar pe contul de Instagram.

Pe rețelele de socializare ale show-ului de la Antena 1 încă nu s-a anunțat nimic oficial, precizându-se că mai este doar o zi până când se vor da cărțile pe față. Reprezentanții postului revin așadar, la emisiunea de talent care are o istorie destul de tumultoasă.

ADVERTISEMENT

Ultimul juriu a fost format din Horia Brenciu, Delia, Ștefan Bănică și Carla’s Dreams. Brenciu s-a întors în 2019 la „Vocea României” de la Pro TV, în timp ce Carla se va ocupa cel mai probabil de proiectele muzicale pe care le desfășoară în momentul de față.

 

 

 

ADVERTISEMENT