ADVERTISEMENT
Carousel hot news

X-man a făcut 1: “N-am fost îngrijorat că nu cîştigam!”

Răzvan Lucescu este mulţumit pentru victoria obţinută, prima a sa pe banca Petrolului, dar nu se declară îngrijorat de seria de egaluri obţinută înainte....
Autor: Mircea Dominte | 12.04.2014 | 21:24
X-man a făcut 1:
Razvan Lucescu.

Răzvan Lucescu este mulţumit pentru victoria obţinută, prima a sa pe banca Petrolului, dar nu se declară îngrijorat de seria de egaluri obţinută înainte.

ADVERTISEMENT

“N-am fost niciodată îngrijorat că nu cîştigăm pentru că am avut meciuri cu adversari de top precum CFR, Dinamo şi Astra. Poate conjunctura a făcut ca eu să întîmpin toate aceste obstacole. Sînt mulţumit pentru că am luat trei puncte şi fiindcă am jucat bine într-un meci în faţa unui adversar disciplinat. Din păcate, la Mustivar a fost o neglijenţă. Dar asta e, cine va intra va trebui să fie pregătit de luptă. Nu au fost foarte multe ocazii pentru că şi adversarul a stat foarte închis, iar pe spaţii mici e greu să-i fi surprins. Rezultatele pozitive precum cel de azi ajută la mentalitatea jucătorilor şi ne dă forţă. O echipă care nu pierde înseamnă că are forţă”, a declarat Răzvan Lucescu la DigiSport.

“Mă nemulţumeşte foarte mult acest rezultat, avem nevoie de puncte în continuare. Azi am jucat cu gîndul să nu pierdem, dar am luat goluri pe două greşeli colective. Am avut multe oportunităţi de a marca, dar acum rămîne rezultatul. Umrează o finală acasă, un meci cu Oţelul Galaţi pe care trebuie să-l cîştigăm neapărat. Eu nu recunosc Petrolul de anul trecut… Să favorizezi o echipă cu 90 la sută jucători străini şi să defavorizezi una cu 90 la sută români, nu este normal. Consider că trebuia să primim două lovituri de la 11 metri”, a declarat Cristi Dulca la DigiSport.

ADVERTISEMENT

“Pentru moralul dinaintea returului cu Astra din Cupă, victoria asta este foarte importantă. Mutu este un jucător care ne ajută foarte mult în teren, dar şi în afara terenului. Hamza ne lipseşte, dar trebuie să ne descurcăm acum fără el, nu avem de ales”, a declarat Sony Mustivar la DigiSport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!